Ana SayfaDizilerMasterChef'te İkinci Eleme Adayı da Belli Oldu!

İlgili Postlar

MasterChef’te İkinci Eleme Adayı da Belli Oldu!

MasterChef Türkiye yarışmasında büyük finale az bir zaman kaldı. Bu hafta cuma günü bir kişi daha yarışmaya veda edecek ve geriye 5 yarışmacı kalacak. Haftaya yapılacak programlarda 5 yarışmacı artık bireysel yarışacak. MasterChef’in son bölümünde takımlar dokunulmazlık oyunu için ter döktüler. Ardından kaybeden takım bireysel dokunulmazlık için yarıştı. MasterChef’te haftanın  ikinci eleme adayı da belli oldu.

İşte Masterchef Türkiye 2. Sezonunda Yarışacak 14 Yeni Yarışmacı!

MasterChef’te İkinci Eleme Adayı da Belli Oldu!

MasterChef’te haftanın ilk eleme adayı Rıfat olmuştu. Son bölümde mavi ve kırmızı takım dokunulmazlık yemeklerini yapmak için yerlerini aldı. Şefler, takımlardan Kuzu, Dana ve Tavuk sarma yemekleri yapmalarını istediler. İlk on beş dakikadan sonra yarışmacılardan ellerini kaldırıp yer değiştirmeleri istendi. Bir yarışmacı yarım kalan diğer yarışmacının yemeğini tamamlamaya çalıştı.

HAFTANIN DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Verilen süre içinde yarışmacılar takım içinde yer değiştirerek yemeklerini tamamladılar. Şefler, sarmaları tek tek değerlendiler ve değerlendirme sonucunda mavi takım 2 ye 1 oyla dokunulmazlığı almaya hak kazandı. Alican’ın yaptığı yemeğe Mehmet şef övgüler yağdırdı. Hatta maşallah diyerek son zamanlarda yükselişte olduğunu belirtti. Kırmızı takım Ekin, Batuhan ve Cemre bireysel dokunulmazlık için yerlerini aldı.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Şefler, bu etapta yarışmacılardan ana ürünü verip. diğer ürünleri almalarını serbest bıraktılar ve yaratıcılıklarını kullanarak bir yemek yapmalarını istediler. Verilen süre içinde üç yarışmacıda var güçleriyle hünerlerini gösterdiler. Ortaya çıkan yemekleri değerlendiren şefler, en çok Ekin’in yemeğini beğendi. Böylelikle Ekin, bireysel dokunulmazlığın sahibi oldu.

Geriye Cemre ile Batuhan kaldı. Her iki yarışmacının yemekleri de değerlendirildi ve Cemre’nin yemeği Batuhan’ın yemeğinden daha yaratıcı olduğuna karar verildi. Batuhan haftanın ikinci eleme adayı olarak potaya düştü. MasterChef Türkiye’nin 17. hafta ilk iki eleme adayı Rıfat ile Batuhan olarak belirlendi.

MasterChef’in yeni bölümünde yarışmacılar Konya’da olacak. Cuma günü ise eleme gecesi yapılacak ve bir yarışmacının daha MasterChef olma hayali sona erecek. Geriye kalan beş yarışmacıyı zorlu son etaplar bekliyor.

MasterChef Türkiye 17. Hafta İlk Eleme Adayı Belli Oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler