Ana SayfaDizilerAfili Aşk 27. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Liste Savaşları Başlıyor!

İlgili Postlar

Afili Aşk 27. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Liste Savaşları Başlıyor!

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Afili Aşk 26. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Kerem ile Volkan’ın, eski arkadaşlarından Mete’nin gelmesi ortalığı karıştırıyor. Evlenmek üzere olan Mete, Kerem’den söz verdiği gibi kendisine bir bekarlığa veda partisi yapmasını istiyor. Kerem’de söz verdiği için yapmayı kabul ediyor. Ancak Gonca’yla Ayşe, onları fena yakalıyor. Kerem’in babasından sakladığı dosya eline geçiyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Kerem ile Ayşe arasında liste savaşları başlıyor.

Çarşamba Dizileri 2019

Liste Savaşları Başlıyor!

Afili Aşk 27. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ayşe, Kerem’i bekarlığa veda partisinde yakaladıktan sonra ona güveni kalmıyor. Mete’nin de nişanlısıyla arası bozulunca Volkan’ı rehin alıyor. Kerem ile Ayşe, Volkan’ı kurtarmak için onun yanına gidiyor. Mete Kerem’i, yuvasını yıkmakla suçluyor. Mete’nin nişanlısı yüzük atıyor ve Ayşe’yi bulup ona bir liste veriyor. Eline geçen listeyle onların niyetlerini anlayan Ayşe, Gonca’yla beraber benzer listeden yapmayı planlıyor.

İşte Afili Aşk 27. bölüm 1. fragmanı…

https://youtu.be/lFrwrjwkhQA

AFİLİ AŞK 26. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yelda, yine kendisini şuruplara teslim ediyor. Ceyda’nın evine onu teselli etmeye gidiyor ve ona da aynı şuruptan veriyor. Ayşe, şirket çalışanlarına geliştirme programı yapmak istiyor. Bunu Ceyda’ya sormadan yapamayacağı için önce ona danışıyor. Şurupları içen Ceyda, herkese çok iyi davranıyor. Ayşe’nin de teklifini hemen kabul ediyor.

Mete, daha önceden Kerem’in sözünü yerine getirmesi için şirkete geliyor. Ondan kendisine bekarlığa veda partisi sözü olduğunu hatırlatıyor. Kerem, mecbur kalıyor partiyi yapmaya ancak Ayşe’den gizli nasıl yapacağını da bilemiyor. Kerem, Muhsin beyin daha önceden Ayşe’nin babasından kahvesini satın aldığını öğrendikten sonra başka bilgilerde edinmek istiyor. Bunun için Muammer beyi görevlendiriyor.

Ayşe’nin bu durumu öğrenmemesi için onunla gizli gizli konuşup buluşuyor. Ayşe, şüphelenip Kerem’i takip ediyor. Muammer’le buluştuğunu görünce onu takip ettiği için Kerem’e karşı mahcup oluyor. Volkan’la da gece çalışmalarına izin veriyor. Gonca, Kerem’le Volkan’dan şüpheleniyor ve eve gidip baskın yapıyor. Volkan, Gonca’nın telefonuna yüklediği programdan onun eve yaklaştığını anlayıp herkesi banyoya gönderiyor.

Gonca’ya Ayşe eve geldiklerinde kimseyi göremiyorlar. Ama kapı çalınıyor ve polisler gürültü yaptıkları için şikayet olduğunu söylüyor. Ayşe, banyoya baktığında tahmin ettiği şeyi görüyor. Üstüne birde pastadan bir kadın çıkıyor. Ceyda, Muhsin’e kontrol etmesi için dosyaları veriyor. Kerem’in gizlediği dosyada onun içinde Muhsin beyin eline geçiyor. Ama o okumadan yere düşürüyor.

Afili Aşk 26. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ayşe Bekarlığa Veda Partisini Basıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler