Ana SayfaDizilerAzize 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Azize Kartal'a Kim Olduğunu Anlatacak Mı?

İlgili Postlar

Azize 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Azize Kartal’a Kim Olduğunu Anlatacak Mı?

Kanal D ekranlarının yeni dizisi yayın gününü değiştirdi. Azize dizisi 4. yeni bölümüyle 14 Aralık cumartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Kartal, aslında Azize’nin bir şeyler peşinde olduğunu anlıyor. Baykal uyanıyor ve Azize’yi işaret ediyor. Asya, Kartal’ı Azize’den kıskanıyor ve ondan bir an evvel kurtulmanın çarelerini arıyor. Kartal, ise, Azize’ye karşı bir şeyler hissetmeye başlıyor. Dizinin yeni fragmanında Azize Kartal’a aslında kim olduğunu anlatacak mı?

Cumartesi Dizileri 2019

Azize Kartal’a Kim Olduğunu Anlatacak Mı?

Azize dizisi 4. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Kartal, Azize’ye onda bir şeyler olduğunu anladığını söylüyor. Baykal’ın uyanması işleri değiştiriyor. Başta Asya olmak üzere herkes Kartal’ın Azize’yi korumasından ona karşı bir şeyler hissettiğini anlıyor. Kartal’da hislerini kendisine itiraf ediyor. Azize, sonunda Kartal’a gerçekleri anlatmaya karar veriyor.

İşte Azize 4. bölüm 2. fragmanı…

https://youtu.be/4L-Gg19Ry_Y

AZİZE 3.BÖLÜM ÖZETİ!

Kartal, Azize’yi, zorla abisine bakmakla görevlendirir. Alpanların evinde hapis kalan Azize, çıkıp kardeşini son kez görmek için yollar arar. Kardeşinin fişinin çekildiğini zanneden Azize, onun Kartal’ın gözetimi altında olduğundan haberi yoktur. Kartal, Azize’den şüphelenip onun hakkında bilgi toplamaya başlar. Azize’ye adeta savaş başlatan Kartal, onun gerçekte kim olduğunu öğrenmeye çok yaklaşır.

İskender, Azize’nin oğluna bakmasından rahatsız olur ve ona güvenmez. Kartal ise, babasına Azize’nin kefili kendisini olduğunu söyler. Barbaros da Azize’nin hastaneden tanıdığı hemşireyi rehin alarak onun hakkında bilgi toplamaya çalışır. Öte yandan Alpanlara diz çöktürmek için Barbaros’la ortak hareket eden Okan, Azize’nin ailesine yapılan kötülüklerle yüzleşir.

Barbaros, Okan’ın Azize’yi yıllarca koruyup kolladığından haberi yoktur. Azize’nin aslında kim olduğunu bulmaya çalışan sadece Barbaros değil, Kartal da aynı soruların peşine düşer. Kuzey’in bayılması, Barbaros ise Tuna ve Yıldız arasında büyük bir tehlike sebebi olmuştur. Kartal’ın izniyle Alpanların evinden gitmeye  hazırlanan Azize, telefonunu alıp Okan’a haber vermek ister ama Asya’ya yakalanır. Bu durum Azize için çıkmaz bir duruma dönüşür.

Azize, hapis gibi kaldığı Alpanların evinden kurtulabilecek mi? Kartal, aslında Azize’nin kim olduğunu öğrenebilecek mi?

Azize Dizisinin Yayın Günü Değişti! Dizinin 4. Bölüm Fragmanı Yayında!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler