Ana SayfaDizilerHercai 26. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Miran Reyyan'ı Affetmemekte Kararlı!

İlgili Postlar

Hercai 26. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Miran Reyyan’ı Affetmemekte Kararlı!

Atv ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Hercai, 25. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Elif’in Hazar’ı,  merdivenlerden itenin kendisi olduğunu itiraf ediyor. Ancak Reyyan, Elif’in abisini kurtarmak için yalan söylediğine inanıp Miran’ı suçluyor. Miran, Reyyan’a restini çekip onu terk ediyor. Hatta boşanma protokolünü imzalıyor. Daha sonra Hazar, Reyyan’a Miran’ın masum olduğunu söylüyor. Reyyan, Miran’a haksızlık yaptığını anlıyor ama o geri adım atmıyor. Miran, Reyyan’ı affetmemekte kararlı.

Cuma Dizileri 2019

Miran Reyyan’ı Affetmemekte Kararlı!

Elif’in Şadoğulları konağında Hazar’ın masum olduğunu söylemesinden sonra. Reyyan, Miran’a inanmıyor hatta, Elif’i de suçunu kapatmakla suçluyor. Artık usanan Miran, Reyyan’ı terk ediyor. Azize, Elif’in bu yaptığını öğrenip onu konağın avlusuna sürükleyerek götürüyor. Bu duruma seyirci olan Sultan’la Gönül, Reyyan’la Miran’ın da arasının bozulduğunu öğrenince bayram ediyor.

HERCAİ 25. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Reyyan’ın ailesi onun Miran’dan boşanması için dava açıyor. Miran, Reyyan’ın imzası olduğu protokolü görünce soluğu onun yanında alıyor ve evrakı imzalayıp onun önüne atıyor. Aşkıyla en çok sevdiği babası arasında kalan Reyyan, neler olduğunu anlayamıyor. Hazar bey, en sonunda kendisini itenin Miran olmadığını itiraf ediyor.

Reyyan, babasının ağzından bunu duyduktan sonra Miran’a haksızlık ettiğini anlıyor. Miran, ortalardan kayboluyor. Fırat, Reyyan’ı Miran’a götürüyor. Onu dağ evinde bulan Reyyan, af diliyor ama Miran onu affetmiyor.

Miran, konağa dönüyor. Gönül, Miran’a Reyyan’ın çok yanlış yaptığını söyleyip ona yaklaşmaya çalışıyor. Aşk acısı çeken Miran, kendisini annesini tanıyan kadın sandığı anneannesinin evinde buluyor. Annesinin fotoğrafının karşısında yatıp uyuyor. Reyyan, onun oraya gideceğini tahmin edip oraya geliyor. Miran, Reyyan’ı görünce evden çıkıp gidiyor.

Reyyan, Miran’a o boşanma protokolünü kendisinin imzalamadığını o imzanın kendisine ait olmadığını ve aralarındaki aşkın o imza olmadığını söyleyip evrakı yırtıp atıyor. Miran, bundan sonra Reyyan’ı affedecek mi? Yoksa tekrar Azize’nin oyuncağı olup Hazar’a düşman mı olacak? Miran’dan ayrılmamaya kararlı Reyyan’ın bundan sonraki hamlesi ne olacak?

Hercai 25. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Miran Reyyan’dan Boşanmak İstiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler