Ana SayfaDizilerAfili Aşk 27. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Melahat'in Sahte Evlilik İtirafı Ortalığı...

İlgili Postlar

Afili Aşk 27. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Melahat’in Sahte Evlilik İtirafı Ortalığı Karıştırıyor!

Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden Afili Aş 27. yeni bölümüyle 18 aralık çarşamba günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Liste krizi yaşanacak. Ayşe, Kerem’i bekarlığa veda partisinde yakaladıktan sonra ona güveni kalmıyor. Mete, nişanlısıyla arası bozulunca Volkan’ı rehin alıyor. Kerem ile Ayşe, Volkan’ı kurtarmak için onun yanına gidiyor. Mete Kerem’i, yuvasını yıkmakla suçluyor. Mete’nin nişanlısı yüzük atıyor. Akabinde, Mete’nin nişanlısının verdiği listeyi aynen Ayşe ile Gonca uygulamaya sokuyor. Dizinin yeni fragmanında Melahat’in sahte evlilik itirafı ortalığı karıştırıyor.

Çarşamba Dizileri 2019

Melahat’in Sahte Evlilik İtirafı Ortalığı Karıştırıyor!

Afili Aşk 27. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Kerem, Ayşe’ye bir yüzük alıp evlenme teklif etmeyi planlıyor. Yüzüğü Ayşe’nin içeceğine koyan Kerem, yüzüğü yutuyor ve gözlerini hastanede açıyor. Ayşe, bu durumda Kerem’in kendisine beş taş almadığı için mutlu oluyor. Melahat hanımla karşılaşan ikili onun itirafıyla şok oluyor.

İşte Afili Aşk 27. bölüm 2. fragmanı….

https://youtu.be/XtB4H3P8g6c

AFİLİ AŞK 26. BÖLÜM ÖZETİ!

Yelda, yine kendisini şuruplara teslim eder. Ceyda’nın evine onu teselli etmeye gider ve ona da aynı şuruptan verir. Ayşe, şirket çalışanlarına geliştirme programı yapmak ister. Bunu Ceyda’ya sormadan yapamayacağı için önce ona danışır. Şurupları içen Ceyda, herkese çok iyi davranır. Ayşe’nin de teklifini hemen kabul eder.

Mete, daha önceden Kerem’in sözünü yerine getirmesi için şirkete gelir. Ondan kendisine bekarlığa veda partisi sözü olduğunu hatırlatır. Kerem, mecbur kalıır partiyi yapmaya ancak Ayşe’den gizli nasıl yapacağını da bilemez. Kerem, Muhsin beyin daha önceden Ayşe’nin babasından kahvesini satın aldığını öğrendikten sonra başka bilgilerde edinmek ister. Bunun için Muammer beyi görevlendirir.

Ayşe’nin bu durumu öğrenmemesi için onunla gizli gizli konuşup buluşur. Ayşe, şüphelenip Kerem’i takip eder. Muammer’le buluştuğunu görünce onu takip ettiği için Kerem’e karşı mahcup olur. Volkan’la da gece çalışmalarına izin verir. Gonca, Kerem’le Volkan’dan şüpheleniyor ve eve gidip baskın yapar. Volkan, Gonca’nın telefonuna yüklediği programdan onun eve yaklaştığını anlayıp herkesi banyoya gönderir.

Gonca’ya Ayşe eve geldiklerinde kimseyi göremez. Ama kapı çalınır ve polisler gürültü yaptıkları için şikayet olduğunu söyler. Ayşe, banyoya baktığında tahmin ettiği şeyi görür. Üstüne birde pastadan bir kadın çıkar. Ceyda, Muhsin’e kontrol etmesi için dosyaları verir. Kerem’in gizlediği dosyada onun içinde Muhsin beyin eline geçer. Ama o okumadan yere düşürür.

Afili Aşk 27. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Liste Savaşları Başlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler