Ana SayfaDizilerBabil Dizisinin İlk Tanıtımı Yayınlandı!

İlgili Postlar

Babil Dizisinin İlk Tanıtımı Yayınlandı!

Türk sinema filmlerinin aranan isimlerinden Halit Ergenç, Ozan Güven ve Aslı Enver’in baş rollerini paylaştığı dizi uzun zamandır magazin gündeminde yer alıyordu. Ne zaman ve hangi kanalda yayınlanacağı merak konusu olmuştu. Dizinin ilk tanıtımı yayınlandı ve Star Tv ekranlarında ocak ayı içerisinde izleyiciyle buluşacağı duyuruldu. Böylesi usta oyuncuları bir araya getiren dizi Babil, şüphesiz reyting rekorları kıracak.

Halit Ergenç Kimdir?

Ozan Güven kimdir?

Babil Dizisinin İlk Tanıtımı Yayınlandı!

Babil dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı. Her oynadığı film ve dizi olay olan Halit Ergenç iki yıl aradan sonra Babil dizisiyle ekranlara gelecek. Star Tv ekranlarında yayınlanacak olan dizinin yayın tarihi henüz belli değil ancak Ocak ayı içerisinde yayınlanması bekleniyor. Ozan Güven gibi usta oyuncuya Halit Ergenç’in aynı dizide yer alması izleyenleri hayli heyecanlandırdı.

İşte Babil dizisi ilk tanıtımı….

BABİL DİZİSİNDE BAŞKA KİMLER VAR?

Star Tv ekranlarında üç sezon boyunca büyük bir beğeni ile izlenen İstanbullu Gelin dizisinin final yapmasından sonra, sevilen oyuncu Aslı Enver’in yeni bir dizi projesiyle ekranlara gelip gelmeyeceği merakla bekleniyordu ki bomba bir haber geldi. Aslı Enver, kadrosunda Halit Ergenç ve Ozan Güven gibi usta oyuncuların yer aldığı bomba bir diziyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

Ay Yapım tarafından hazırlanın yeni dizisi projesi, başka Star Tv olmak üzere pek çok kanal ve dijital platformlarla görüşme yaptı. Ama Babil dizisi Star Tv ile uzlaşma sağladı. Efsanevi bir konuya sahip olan dizide bir çok ünlü isim yer alıyor. İstanbul kız kulesini konu alın dizide; Nükhet Bıçakçı ile Özlem Yücel’in senaryosu yazdığı dizinin yönetmen koltuğunda Uluç Bayraktar oturuyor. Uluç Bayraktar, bilindiği üzere, son olarak Türkiye’nin en çok izlenen dizilerinden İçeride ve Karadayı gibi dizilerinde yönetmenliğini yapmıştı.

Muhteşem Yüzyıl dizisinden bu yana aynı projede yer almayan Halit Ergenç ile Ozan Güven, yıllar sonra Babil dizisiyle bir araya gelecek. Dizi çok yakında Star Tv ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

Aslı Enver kimdir?

Aslı Enver Bomba Bir Diziyle Ekranlara Dönmeye Hazırlanıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler