Ana SayfaDizilerÇocuk 15. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Akça Öyle Bir Yükün Altına Giriyor...

İlgili Postlar

Çocuk 15. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Akça Öyle Bir Yükün Altına Giriyor Ki?

Star Tv ekranlarının sevilen dizilerinden Çocuk 14. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Hasan, annesini uçurumun kenarında buluyor ve onu son anda kurtarıyor. Konağa dönmek istemeyen Asiye, Hasan’ın evine gidiyor. Ali Kemal, annesini eve götürmek için Hasan’ın evine gidiyor ama Asiye, eve dönmüyor. Hasan, Ali Kemal tarafından kaçırılıyor. Onu kurtarmak için giden Akça, öyle bir yükün altına giriyor ki? Bundan sonra hiç bir şey eskisi gibi olmayacak.

Salı Dizileri 2019

Akça Öyle Bir Yükün Altına Giriyor Ki?

Çocuk 15. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Asiye, uçurumun kenarında intihar etmek üzereyken Hasan onu buluyor. Ona neden böyle bir şey yaptığını sorduğunda, oğullarının kendisine deli raporu almaya çalıştıkları için yaptığını anlatıyor. Hasan Asiye’ye, ‘Yine mi beni bırakıp gideceksin anne’ demesi üzerine dikkati dağılıyor ve Hasan onu kolundan çekip kurtarıyor. Asiye, Hasan’a artık gidecek bir yerinin olmadığını onunla kalıp kalamayacağını soruyor. Hasan’da kabul edip annesini evine götürüyor.

ÇOCUK 14. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ali Kemal, annesini intihar etti zannedip polise gidiyor. O anda intihar etmiş bir kadın cesedi bulunduğu haberi geliyor. Ali Kemal, morga gidip teşhis ediyor ve o cesedin annesi olmadığın öğrenince rahatlıyor. Asiye’nin vasiyetinin artık değişmeyeceğini öğrenen Ali Kemal deliye dönüyor. Birde onun Hasan’ın evinde olduğunu duyunca Hasan’a iyice diş bileyliyor.

Ali Kemal, Zeynep’in artık evde kalmasını istemiyor ve onu yaka paça kapının önüne koyuyor. Zeynep’in yalvarmalarına dayanamayan Ali Kemal, ona çok para vereceğini söyleyip karşılığında Hasan’ın evine yerleşmesini ve olan biteni kendisine aktarmasını istiyor. Zeynep, Hasan’ın evine gidip ona gidecek yerinin olmadğını söyleyip yalvarıyor. Akça buna karşı çıksa da Hasan onu eve alıyor.

Hasan, Ali Kemal tarafından büyük bir tuzağa düşürülüyor. Akça Ali Kemal’den Hasan’ın kaçırıldığını öğreniyor. Onunla gittikleri yerde Hasan’ın eli kolu bağlıdır ve kendinde değildir. Akça, onu kurtarmak için yerdeki silahı alıp Hasan’ı öldürmek üzere olan adamı vuruyor. Ali Kemal, Akça’ya adamın öldüğünü söyleyip onun hapislerde sürünmesine engel olacağını söylüyor.

Aslında adam ölmemiştir. Ali Kemal’in Akça’ya teklifi ise Efe’nin velayetini alması ama onunla birlikte konakta yaşaması oluyor. Hasan, Akça’ya evlenmek teklif ediyor. Akça, Ali Kemal’in isteği üzerine Hasan’ın teklifini kabul etmiyor.

Çocuk 14. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! “Beni Yine Bırakıp Gidecek Misin Anne”!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler