Ana SayfaDizilerAzize 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Kartal Azize İçin Abisini Karşısına Alıyor!

İlgili Postlar

Azize 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Kartal Azize İçin Abisini Karşısına Alıyor!

Kanal D’nin yeni dizisi Azize 4. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Baykal’ın ölmediğini Barbaros öğreniyor. Kartal, abisinin  yaşadığını sadece Azize bildiği için bu bilgiyi onun verdiğini düşünüyor. Azize’e evden sağ çıkamayacağını anlıyor ancak Kuzey, gelip onu kurtarıyor. Yıldız, ve evdeki herkes Baykal’ın ölmediğini öğreniyor. Poyraz ve Yıldız kriz geçiriyor. Baykal gözlerini açıyor ve sadece Azize’nin kendisini Yıldız’ın elinden kurtardığını hatırlıyor. Baykal’ın Azize’ye ilgisini anlayan Kartal, onun için abisini karşısına alıyor.

Cumartesi Dizileri 2019

Kartal Azize İçin Abisini Karşısına Alıyor!

Azize dizisinin 5. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizide, Kuzey’in aslında Baykal’ın oğlu değil, Tuna’nın oğlu olduğu anlaşılıyor. Yıldız, Baykal’ın uyanmasıyla aynı cehennem gibi hayatına döneceğinden korktuğu için Tuna’yı Kuzey’in gerçek babasının kocası olmadığını söylemekle tehdit ediyor. Tuna, Yıldız’a oğlunun kendisine hala demesinden zaten çok acı çektiğini anlatıp, babasına Baykal’ı uzaklaştırmasını isteyeceğini söyleyip onu sakinleştiriyor.

AZİZE 4. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Barbaros, Azize’nin kardeşini ameliyat ettiriyor. Onu iyileştirmenin karşılığında Alpanlar konağında olanları kendisine anlatmasını istiyor. Azize, kardeşi için orada kalmaya devam ediyor. Kartal, Azize’yi o evde kalmaya zorlayan bir şeyleri olduğunu anlıyor. Hatta, ona evden eşyalarını toplayıp gidebileceğini söylüyor. Gül Baykal’ın odasına girip onun başında konuşurken Asya, Baykal’ın Gül’den oğlu olduğunu öğreniyor.

Azize, eşyalarını alıp gitmek üzereyken Baykal gözlerini açıyor. Tüm aile toplanıp Baykal’ın onu bu hale kimin getirdiğini söylemesini bekliyor. O Azize’yi işaret ediyor. Azize’yi yanına çağıran Baykal, onun kendisini Yıldız’ın elinden kurtardığını anlatıyor. Bundan sonra ailesinden kimseye güvenmeyeceğini söyleyen Baykal, yanına sadece Azize’nin girmesini istiyor.

Kartal, abisinin Azize’ye bir şey yapmasından hatta aşık olmasından korkuyor. Azize’ye karşı Kartal’ın bir şeyler hissettiğini herkes anlıyor. Kartal, Azize’yi abisinin yanından alıp götürmeye çalışırken Baykal ayağa kalkıp Azize’nin kendisiyle kalacağını söylüyor. Okan komiseri çağıran Baykal, o evin reisinin kendisinin olacağını yoksa o cinayetin kimin işlediğini itiraf edeceğini söylüyor. Kartal’ın arabaya bindirmek üzere olduğu Azize’nin kendisiyle kalacağını söylüyor.

Azize 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Azize Kartal’a Kim Olduğunu Anlatacak Mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler