Ana SayfaDizilerSevgili Geçmiş Muhteşem Bir Finalle Ekranlara Veda Etti!

İlgili Postlar

Sevgili Geçmiş Muhteşem Bir Finalle Ekranlara Veda Etti!

Star Tv ekranlarında yayınlanan Sevgili Geçmiş 8. final bölümüyle ekranlara geldi. Kısa zamanda büyük bir izleyici kitlesine ulaşan dizi de reyting kurbanı oldu. Sevgili Geçmiş muhteşem bir finalle ekranlara veda etti. Dizinin final bölümünde; Cemal, Cahide’nin yaşadığını öğrenir. Onu bulur ve yine evlenmeye zorlar. Kızlar, annelerinin masum olduğunu, babalarını öldürenin Cemal olduğunu öğrenir. Cahide, kızlarını alıp kaçmaya hazırlanır ancak Azra’nın onlarla gelmek istemesi olayların seyrini değiştirir.

Cuma Dizileri 2019

Sevgili Geçmiş Ekranlara Veda Etti!

Cemal, eve gidip Cahide’yi tehdit ettiği belgelerin yerinde olmadığını görür. Yerde, Cahide’nin kolyesini görünce onun yaşadığını anlar ve doğruca Tekin’in gömülü olduğu mezara gider. Mezar’ın içinin boş olduğunu görür. Cahide, kızlarını kurtarmak için mezarın yerini değiştirmiştir. Cemal, kızların annelerine yardım ettiğini tahmin eder. Cahide, bir an evvel kızlarını alıp oralardan gitmeyi planlar.

SEVGİLİ GEÇMİŞ FİNAL BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Cemal, Cahide’yi bulur ve yine onu evlenmeye zorlar. Cahide, kızlarını kurtarmak için Cemal’le evlenmeyi kabul etmek zorunda kalır. Cemal, nikah hazırlıklarını başlar. Evde büyük bir bekleyiş başlar. Nikah saati yaklaştığında Deren, annesinin zorla babasının katiliyle evlenmesine gönlü razı gelmez ve elindeki iğneyi Cemal’e saplar. Sinan, gitmeleri için Cahide’ye yardın eder.

Cahide kızlarını alıp gidecekken Azra, onlarla gelmek istemediğini söyler. Kendisinin bir cinayet işlediğini bu vicdan azabıyla yaşayamayacağını ve polise teslim olacağını söyler. Deren ile İpek’te Azra’nın yanına gidip onlarda teslim olacaklarını söyler. Kızlar, polise gidip tüm olanları anlatarak her şeyi itiraf eder. Mahkemeye çıktıklarında Tekin’in bir çok suçtan sabıkalı olması, olay sırasında kendilerini korumak zorunda kalmaları kızların suçunun indirime uğramasına neden olur.

Üç kız kardeş cezalarını çekip çıktıklarında onları Cahide, Sinan, Mahir ve Kenan bekler. Birlikte evlerine giderler kapıdan Çilem’in kızı onlara doğru koşar. Yıllar sonra da olsa aile tekrar bir araya gelir. Kızlar aşklarına kavuşur. Cahide de kızlarına kavuşur. Büyük bir aile olarak hayatlarına devam ederler.

Sevgili Geçmiş Final Bölümü Fragmanı Yayında! Cahide Cemal’i Alt Etmeyi Başarabilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler