Ana SayfaDizilerKuzey Yıldızı İlk Aşk 15. Bölüm Fragmanı Yayında! Kuzey'in Kızları Yıldız'dan Tarafa...

İlgili Postlar

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 15. Bölüm Fragmanı Yayında! Kuzey’in Kızları Yıldız’dan Tarafa Geçiyor!

Show Tv ekranlarının en çok izlenen dizileri arasında girmeyi başaran Kuzey Yıldızı İlk Aşk 14. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Kuzey, Yıldız’ın kendisini sevmediğini düşünüp bırakıp dağ evine gidiyor. Yaptığı hatayı anlayan Yıldız Kuzey’in peşinden gidip ondan af diliyor. Hatta önünde diz çöküyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Kuzey’in kızları Yıldız’dan tarafa geçiyor ve annelerine rest çekiyor.

Cumartesi Dizileri 2019

Kuzey’in Kızları Yıldız’dan Tarafa Geçiyor!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 15. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Kızları arkasına alan Yıldız, Şule’ye daha fazla küçülmemesini söyleyip, kızlarının ona neden sırtını döndüğünü düşünmesini istiyor. Şule, öfkeyle soluğu Kuzey’in yanında alıyor. Yıldız’ı savunan kızları Kuzey evden kovuyor. Kızlar, Yıldız’ın yanına sığınıp ona ‘Anne’ demek istediklerini söylüyor. Arık sabrı kalmayan Yıldız, Kuzey’den bir kez daha af diliyor. Kuzey ise inadından vazgeçmiyor.

İşte Kuzey Yıldızı İlk Aşk 15. bölüm 1. fragmanı….

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 14. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Kuzey, evi terk edip dağ evine gidiyor. Kızlar babalarının yanına dönüyor ancak onlarda Yıldız’dan taraf olunca Kuzey, onları yanında istemiyor. Yıldız’da Kuzey’in peşinden gidip kendini affettirmek için elinden geleni yapıyor. Hatta önünde diz çöküp ondan af diliyor. Kuzey, Yıldız’ın özrünü kabul etmiyor. Poyraz ile Kamer, eşyalarını toplayıp uzaklara gidip evlenmeyi planlıyor.

Kamer’in ve Poyraz’ın ailesi onlara engel oluyor. Poyraz, boş yere yediği dayakları onların yüzlerine vuruyor. Aile artık onların evlenmelerine karşı çıkmayacaklarını söyleyince Poyraz’la Kamer gitmekten vazgeçiyor. Nahide, Şule’yi spor salonunda yakalayıp onu Yıldız’la Kuzey’in arasına girmemesi konusunda uyarıyor. Ancak, Nahide, Şule’den dayak yiyor.

Sefer’de Şule’nin karşısına çıkıyor ama Şule Seferi’de alt etmeyi başarıyor. Kızlar, Yıldız ablalarının yanına gidiyor. Yıldız onları bağrına basıyor ve onları kendi kızları gibi sevdiğini söylüyor. Hep annesinin tarafında olan Gökçe’de Yıldız’a sarılıyor. Yıldız’ın evine gelen Şule, kızlarını orada görünce çok şaşırıyor. Özellikle Gökçe’nin de Yıldız’ın yanında olduğunu görünce şok oluyor.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 14. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kuzey Yıldız’a Restini Çekiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler