Ana SayfaDizilerAşk Ağlatır 15. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ada Yusuf İçin Kendisini Feda...

İlgili Postlar

Aşk Ağlatır 15. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ada Yusuf İçin Kendisini Feda Ediyor!

Show Tv ekranlarının yeni gözde dizilerinden Aşk Ağlatır merakla beklenen 15. yeni bölümüyle yarın akşam ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Hünkar, Ada’ya babası olduğunu söylemeyi düşünür ancak onun bu zamana kadar neden kendisini yalnız bıraktığını sorgulamasından korkar. Ada, Fırat’ı yaralı bir şekilde bulur ve eve götürür. Götürdüğünde telefonuna Rüzgar’dan mesaj gelir. Mesajda, daha fazla sevdiklerine zarar gelmesini istemiyorsa teklifine cevap vermesini yazar. Dizinin yeni bölüm fragmanı geldi. Ada Yusuf için kendisini feda ediyor ve Rüzgar’la nikah masasına oturuyor.

Pazar Dizileri 2019

Ada Yusuf İçin Kendisini Feda Ediyor!

Aşk Ağlatır 15. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Yusuf, hayata geri dönüyor. Ama kendisine gelir gelmez tutuklanıyor. Ada ise, Yusuf’u kurtarmak için Rüzgar’la evlenmeyi kabul ediyor. Bu durumda Hünkar ne yapacak? Kızının Rüzgar’la evlenmesini kabul mu edecet?

İşte Aşk Ağlatır 15. bölüm 2. fragmanı…

AŞK AĞLATIR 14. BÖLÜM ÖZETİ!

Rüzgar’ın yaralandığını duyan Nihal ve Mert hastaneye koşar. Rüzgar, Yusuf’un kendisini vurduğunu söyleyeceği sırada Nihal’e geçmişi bildiğini yazan bir mesaj gelir. Nihal, oğluna ifade vermemesi için engellemeye çalışır ancak başaramaz. Yusuf ise polise teslim olmak ister ama Hünkar, kendi söylediğini yapmasını ve götürdüğü çiftlik evinden dışarı çıkmamasını söyler. Yusuf, teslim olmak için oradan kaçar ancak Cemre onu yaralı bir şekilde bulup çiftliğe geri götürür.

Yusuf’un fazla ceza yemesinden korkan Ada, onu polislere ihbar eder. Tutuklanan Yusuf, hapishaneye atılır. Orada Hünkar’ın adamı onu korumak ister ancak Yusuf kabul etmez. Rüzgar, mahkumlardan birini ayarlayıp Yusuf’un bıçaklanmasını sağlar. Bu arada Ada, Rüzgar’a gidip ondan ifadesini geri almasını ister. Rüzgar ise kendisiyle evlenirse ifadesini geri alabileceğini söyler.

Nihal, Erdem’i öldürdüğü zehri evinde bulunca telaşlanmaya başlar. Hünkar, Yıldırım’ın ölüm nedeninin yazdığı raporu Nihal’e gönderir. Ancak o rapor Nalan’ın eline geçer ve Yıldırım’ın öldürüldüğünü anlar. Hünkar’ın karısı ve kızı hayatlarına giren Yusuf’la Ada’nın km olduğunu merak eder. Hünkar onlara zamanı gelince her şeyi anlatacağını söyler. Yusuf, yaralı bir şekilde kaldırıldığı hastanede kalbi durur.

Aşk Ağlatır 15. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Rüzgar Ada’yı Yıldırmak İçin Her Yolu Deniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler