Ana SayfaDizilerKuzey Yıldızı İlk Aşk 14. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kuzey Yıldız'a Restini...

İlgili Postlar

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 14. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kuzey Yıldız’a Restini Çekiyor!

Show Tv’nin kahkaha garantili dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk 13. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Yıldız, Kuzey’i güven testinden geçiriyor. Tüm aşamaları geçen Kuzey’den Yıldız son olarak bir an evvel Şule’den boşanmasını istiyor. Şule’nin Kuzey’i aldatmasının tüm belgeleri elinde olan Çetin, belgelerin karşılığında Feride’yle görüşmek istiyor. Yıldız, Kuzey’den Şule’nin onu aldattığı adamı bulmasını isteyince işler karışıyor. Erkeklik gururunu ayaklar altına alınmasını istenen Kuzey, Yıldız’a restini çekiyor.

Cumartesi Dizileri 2019

Kuzey Yıldız’a Restini Çekiyor!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 14. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Kuzey, Yıldız’ın kendisin sevmediğini düşünmeye başlıyor ve kulübesine geri dönüyor. Yıldız’da onun peşinden gidip ondan af diliyor ama Kuzey, onun kendisini gerçekten sevdiğine inanmıyor. Kızlarına bundan sonra Yıldız diye birinin olmayacağını, onun adını bile duymak istemediğini söylüyor.

İşte Kuzey Yıldızı İlk Aşk 14. bölüm 1. fragmanı….

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 13. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Sefer, evlilik yıl dönümlerinde Nahide’ye beş taş yüzük alıp süpriz yapmak istiyor. Onun en sevdiği balıkları pişirip içine yüzüğü koyuyor. Babası gelip balığı yeyince yüzük boğazına takılıyor. Sefer, yüzüğü çıkarmaya çalışırken babasının kaburgalarını kırıyor. Korkudan Nahide’yle birlikte Yıldız’ın evine gidiyor. Yıldız’ın Kuzey’e karşı güven sorunu olduğunu anlayan Nahide, ondan Kuzey’i güven testinden geçirmesini istiyor. Kuzey, kabul ediyor.

Beş aşamadan oluşan güven testinin ilki Fadime’nin arı kovanlarına çomak sokmak oluyor. Kuzey bu testi başarıyla geçiyor ancak Sefer’i arılar sokuyor. İkinci aşamada Kuzey, azgın boğanın üzerine binmeyi başarıyor. Üçüncü aşamada Yıldız, Kuzey’den hastanede yatan babasının burnundan kıl almasını istiyor. Doktor kılığına giren Kuzey bu aşamayı da geçiyor. Dördüncüsünü tokat aşaması oluyor.

Son olarak Yıldız, Kuzey’den bir an evvel Şule’den boşanmasını istiyor. Çetin, gelip Kuzey’e Şule’nin onu aldatma belgelerinin hepsinin elinde olduğunu ancak karşılığında Feride ile arasına girmemesini istiyor. Yıldız, onların konuşmasını duyuyor ve Kuzey’e gidip, Şule’nin onu aldattığı adamı bulmasını istiyor. Kuzey, bunu yapmasını kendisinden istediğini için Yıldız’a restini çekiyor ve onun kendisini sevmediğini düşünmeye başlıyor.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 13. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kuzey Yıldız’ın Güven Testinden Geçebilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler