Ana SayfaDizilerHekimoğlu 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Genç Hasta Ateş'i Geçmişine Götürüyor!

İlgili Postlar

Hekimoğlu 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Genç Hasta Ateş’i Geçmişine Götürüyor!

Kanal D ekranlarının yeni iddialı dizisi Hekimoğlu 2. yeni bölümüyle 24 aralık salı günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Hastaneye gece terörü atakları olan 16 yaşında genç bir hasta gelir. Doktor Ateş hastanın, bu atakları geçirmesinin iki sebebi olacağını birincisinin stres, kinci sebebi ise istismar olacağı kanısına varır ve genç hastanın hayatını bir dedektif gibi incelemeye alır. İlk kez kendi iradesiyle hasta kabul eden Ateş, gencin babasının öz babası olmadığını öğrenir. Hastanın ortadan kaybolması herkesi telaşlandırır ve Ateş, çatıda olabileceğini söyler. Dizinin yeni fragmanında; Genç hasta Ateş’i geçmişine götürüyor.

Salı Dizileri 2019

Genç Hasta Ateş’i Geçmişine Götürüyor!

Hekimoğlu 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Doktor İpek’in zorlamasıyla poliklinik görevine çıkan Hekimoğlu, durumdan memnun olmadığını hastalara belli ediyor. İpek artık bu durumu kabullenmeye başlıyor. Diğer taraftan Emre ve Zeynep arasındaki romantik gerilim hızla tırmanmaya başlıyor. Emre, Zeynep ile konuşmaya çalışırken Mehmet Ali’nin meraklı gözlerinden kaçmıyor. Basketbol oyuncusu genç hasta, Ateş Hekimoğlu’nu geçmişine götürüyor. Ateş’in hatıraları pekte güzel değildir.

İşte Hekimoğlu 2. bölüm 2. fragmanı….

https://youtu.be/mO2k7rWdiis

HEKİMOĞLU 1. BÖLÜM ÖZETİ!

Mine öğretmen okulda öğrencilerine ders anlatırken birden konuşma yetisini kaybederek yere yığılır. Hastanın tüm tetkikleri yapılır ve kesin bir hastalık kanısına varılamaz. Orhan doktor Ateş’in hastayla ilgilenmesi için onun kuzeni olduğu yalanını söyler. Mine’nin durumu kötüye gitmeye başlar. Ateş, asistanları Zeynep, Mehmet Ali ve Emre’den kızın çalıştığı okula gidip araştırma yapmalarını ister.

Okuldan bir şey bulamazlar. Ateş, kızın evine girmelerini ve orada araştırma yapmalarını ister. Mehmet Ali, Mine’nin dolabında çiğ köfte bulur. Ama önemsemeyip bunu Ateş hocaya söylemez. Mine, artık hiç bir tedaviyi kabul etmez ve evine gidip orada ölmek ister.Mehmet Ali, Zeynep ve Emre yemek yerken yanlarına Ateş hoca gelir.

Onların konuşmalarından Mine’nin evinde çiğ köfte bulduklarını ve kendisine söylemediklerini duyar. Ateş hoca, Mine’nin beyninde kurtçuk olabileceğini düşünür. Mine’nin yanına gidip bu kanısını onunla paylaşır. Ama Mine delil olmadan tedaviyi kabul etmez. Emre’nin aklına röntgen filmi çekmek gelir. Röntgen filminde kurtçuklar görünür. Mine, sadece ilaç kullanarak iyileşeceğini öğrenince çok mutlu olur.

Hekimoğlu 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ateş Travmalı Hastayı Takibe Alıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler