Ana SayfaDizilerHekimoğlu 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ateş Travmalı Hastayı Takibe Alıyor!

İlgili Postlar

Hekimoğlu 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ateş Travmalı Hastayı Takibe Alıyor!

Kanal D ekranlarının iddialı dizisi Hekimoğlu ilk bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin ilk bölümünde; Hastane yöneticisi İpek, Doktor Ateş’i polikliniğe girdirmekte zorlanıyor. Öğretmen Mine, sınıfta konuşma zorluğu çekip fenalaşarak hastaneye getirilir. Hastanın durumu kötüye gider ve bir teşhis konulamaz. Doktor Orhan ise Ateş’in, Mine ile  ilgilenmesi için onun kuzeni olduğu yalanını söylüyor. Ateş, artık ölümü bekleyen hastanın teşhisini koyuyor. Dizinin yeni bölümünde Ateş, travmalı hastayı takibe alıyor.

Salı Dizileri 2019

Ateş Travmalı Hastayı Takibe Alıyor!

Hekimoğlu dizisinin 2. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Hastaneye gece terörü atakları olan 16 yaşında genç bir hasta geliyor. Doktor Ateş hastanın, bu atakları geçirmesinin iki sebebi olacağını birincisinin stres, kinci sebebi ise istismar olacağı kanısına varır ve genç hastanın bir dedektif gibi incelemeye alıyor. İlk kez kendi iradesiyle hasta kabul eden Ateş, gencin babasının öz babası olmadığını anlıyor. Hastanın ortadan kaybolması herkesi telaşlandırıyor ve Ateş, çatıda olabileceğini söylüyor. Nitekim öylede oluyor. Genç yaşadığı travmalarla intiharın eşiğine kadar gelmiştir.

İşte Hekimoğlu 2. bölüm 1. fragmanı….

https://youtu.be/3XlVEEanj6Y

HEKİMOĞLU DİZİSİNİN İLK BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Mine öğretmen okulda öğrencilerine ders anlatırken birden konuşma yetisini kaybederek yere yığılıyor. Hastanın tüm tetkikleri yapılıyor ve kesin bir hastalık kanısına varılamıyor. Orhan doktor Ateş’in hastayla ilgilenmesi için onun kuzeni olduğu yalanını söylüyor. Mine’nin durumu kötüye gitmeye başlıyor. Ateş, asistanları Zeynep, Mehmet Ali ve Emre’den kızın çalıştığı okula gidip araştırma yapmalarını istiyor.

Okuldan bir şey bulamıyorlar. Ateş, kızın evine girmelerini ve orada araştırma yapmalarını istiyor. Mehmet Ali, Mine’nin dolabında çiğ köfte buluyor. Ama önemsemeyip bunu Ateş hocaya söylemiyor. Evde kızın yetimhanede büyüdüğünü ve Orhan doktorun kuzeni olmadığını öğreniliyor. Mine, artık hiç bir tedaviyi kabul etmiyor ve evine gidip orada ölmek istiyor.

Mehmet Ali, Zeynep ve Emre yemek yerken yanlarına Ateş hoca geliyor. Onların konuşmalarından Mine’nin evinde çiğ köfte bulduklarını ve kendisine söylemediklerini duyuyor. Ateş hoca, Mine’nin beyninde kurtçuk olabileceğini düşünüyor. Mine’nin yanına gidip bu kanısını onunla paylaşıyor. Ama Mine delil olmadan tedaviyi kabul etmiyor. Emre’nin aklına röntgen filmi çekmek geliyor. Röntgen filminde kurtçuklar görünüyor. Mine, sadece ilaç kullanarak iyileşeceğini öğrenince çok mutlu oluyor.

Hekimoğlu Dizisinin Tanıtımları Büyük Heyecan Yarattı! Dizinin 1. Bölüm 2. Fragmanı Yayında!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler