Ana SayfaDizilerAfili Aşk 28. Bölüm Fragmanı Yayında! Kerem İle Ayşe Şimdi Ne Yapacak?

İlgili Postlar

Afili Aşk 28. Bölüm Fragmanı Yayında! Kerem İle Ayşe Şimdi Ne Yapacak?

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Afili Aşk 27. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Kerem ile Ayşe arasında liste krizi yaşanıyor. Gonca ile Ayşe’nin oyunu Kerem ile Volkan’ı pes ettiriyor. Kerem Ayşe’ye yüzük alıp ona evlenme teklif etmeye hazırlanıyor ancak yüzüğü ayranın içine koyması işleri karıştırıyor. Melahat ilaçlarını bırakıp bitki kürleri yapınca hastanelik oluyor. Hastanede herkese Kerem ile Ayşe’nin sahte evlilik yaptığını ağzından kaçırıyor. Oyunları sona eren Kerem ile Ayşe şimdi ne yapacak?

Çarşamba Dizileri 2019

Kerem İle Ayşe Şimdi Ne Yapacak?

Afili Aşk 28. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Muhsin ve Rıza duydukları karşısında şok oluyor. Sahte evlilikle ortaya çıkan Ayşe ile Kerem’in bundan sonraki ilk hamlesi ne olacak. Ceyda’nın onlara yeni bir süpriz hazırlıyor. Bakalım o süprizin altından ne çıkacak? Muhsin bey Kerem’den gizlediği gerçekleri anlatacak mı?

İşte Afili Aşk 28. bölüm 1. fragmanı…

https://youtu.be/UsVFTBxgZ6U

AFİLİ AŞK 27. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Bekarlığa veda partisi Mete’nin başına bela oluyor ve nişanlısı yüzüğü atıyor. Mete Volkan’ı kendisine kelepçeleyip arabasını denize sürecekken Kerem’le Ayşe geliyor ve onu bu kararından vazgeçiriyor. Sonradan Mete’nin gerçekten intihar etmeyeceğini öğreniyorlar. Ama bu sırada Ayşe ile Gonca, ikilinin arasını düzeltmeye uğraşıyor. Ancak onunda bir oyunun içinde olduğunu öğreniyorlar.

Ayşe ile Gonca’nın Mete’nin nişanlısından aldıkları listeyi Kerem’le Volkan’a okuyor. Kerem ile Volkan, evlendikten sonra o listede yazanları uygulamak istediklerini söyleyince işler karışıyor. Gece kulübünden kızları zor eve getiriyorlar. Listeden vazgeçen Kerem’le Volkan kızlara evlenme teklifi yapmak için yüzük alıyorlar. Kerem, Ayşe’ye odasında süpriz hazırlıyor ve onun en sevdiği yemekleri alıyor. Yüzüğü de ayranın içine koyuyor. Ama ayranı Ayşe yerine kendisini içiyor ve hastanelik oluyor.

Melahat de ilaçlarını bırakıp bitki içmeye başlayınca hastanelik oluyor. Rıza, yolda karısını döven adamdan kadını kurtarıp onu kucağında hastaneye götürüyor. Ama Nazmiye’ye yakalıyor. Nazmiye, Rıza’nın kucağında kadını görünce aldatıldığını düşünüp orayı terk ediyor. Kerem’le Ayşe hastaneye Melahat’ı görmeye gidiyor. Melahat, Ayşe’yle Kerem’in evliliklerinin sahte olduğunu ağzından kaçırıyor.

Afili Aşk 27. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Melahat’in Sahte Evlilik İtirafı Ortalığı Karıştırıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler