Ana SayfaDizilerAfili Aşk 28. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ayşe İle Kerem Ailelerine Gerçekleri...

İlgili Postlar

Afili Aşk 28. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ayşe İle Kerem Ailelerine Gerçekleri Açıklıyor!

Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden Afili Aşk 28. yeni bölümüyle 25 aralık çarşamba günü ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde; Zehirlenen Melahat, hastanede ağzından Kerem ile Ayşe’nin çakma evlilik yaptıklarını kaçırıyor. Muhsin ile Rıza duydukları karşısında şok oluyor. Afili Aşk’ın yeni bölümünde Ayşe ile Kerem, sonunda ailelerine gerçekleri açıklıyor.

Çarşamba Dizileri 2019

Ayşe İle Kerem Gerçekleri Açıklıyor!

Afili Aşk 28. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Şirkette yılbaşı çekilişi yapılıyor. Hem Ayşe hem de Kerem bir şekilde birbirlerine hediye almak istiyor ancak kimin kime çıktığını bilmedikleri için araştırmaya başlıyorlar.Türlü oyunlar sonucunda istediklerine kavuşuyorlar. Güzel bir seyahat çektikleri emeklerine değiyor. Ama aşmaları gereken bir engel daha vardır. İkili tüm gerçekleri ailelerine anlatmaya karar veriyor. Herkesin bir arada olduğu zamanda Ayşe konuya giriyor ve başta oyun oynadıklarını ama sonra bir birlerine aşık olduklarını açıklıyor. Ailelerin Kerem ile Ayşe’ye tepkisi ne olacak?

Afili Aşk 28. bölüm 2. fragmanı….

https://youtu.be/KBQ2FVxfMY8

AFİLİ AŞK 27. BÖLÜM ÖZETİ!

Bekarlığa veda partisi Mete’nin başına bela oluyor ve nişanlısı yüzüğü atar. Mete Volkan’ı kendisine kelepçeleyip arabasını denize sürecekken Kerem’le Ayşe gelir ve onu bu kararından vazgeçirir. Sonradan Mete’nin gerçekten intihar etmeyeceğini öğrenirler. Ama bu sırada Ayşe ile Gonca, ikilinin arasını düzeltmeye uğraşır. Ayşe ile Gonca’nın Mete’nin nişanlısından aldıkları listeyi Kerem’le Volkan’a okurlar.

Kerem ile Volkan, evlendikten sonra o listede yazanları uygulamak istediklerini söyleyince işler karışır. Gece kulübünden kızları zor eve getirirler. Listeden vazgeçen Kerem’le Volkan kızlara evlenme teklifi yapmak için yüzük alır. Kerem, Ayşe’ye odasında süpriz hazırlar ve onun en sevdiği yemekleri alır. Yüzüğü de ayranın içine koyar. Ama ayranı Ayşe yerine kendisini içince hastanelik olur.

Melahat de ilaçlarını bırakıp bitki içmeye başlayınca hastanelik olur. Rıza, yolda karısını döven adamdan kadını kurtarıp onu kucağında hastaneye götürür. Ama Nazmiye’ye yakalanır. Nazmiye, Rıza’nın kucağında kadını görünce aldatıldığını düşünüp orayı terk eder. Kerem’le Ayşe hastaneye Melahat’ı görmeye gider. Melahat, Ayşe’yle Kerem’in evliliklerinin sahte olduğunu ağzından kaçırır.

Afili Aşk 28. Bölüm Fragmanı Yayında! Kerem İle Ayşe Şimdi Ne Yapacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler