Ana SayfaDizilerVuslat 33. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Aziz'in Yolu Yine Salih'le Kesişiyor!

İlgili Postlar

Vuslat 33. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Aziz’in Yolu Yine Salih’le Kesişiyor!

TRT 1 ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Vuslat 33. yeni bölümüyle 23 aralık pazartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Bülent,  Kerem’i arayıp Anita’nın hafıza kaybına kimin neden olduğunu söylüyor. Kerem, Fırat’ı bulup onu çok fena dövüyor,. Aziz, emanet kolyeyi sahibi olan Feride’ye takıyor. Tahsin, Aziz’in tahmininden daha fazla şeyler bildiğini anlıyor. Dizinin yeni fragmanında; Aziz’in yolu yine Salih’le kesişiyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Aziz’in Yolu Yine Salih’le Kesişiyor!

Vuslat 33. bölüm 2, fragmanı Yayınlandı. Fragmanda; Aziz ile Feride, aradıkları minyatürü bulup ona hayranlıkla bakıyor. Kerem, Tahsin’in karşısına geçip dedesini ne kadar tanıdığını soruyor. Feride’nin şirketten istifa etmesine sevinen Nehir, Aziz’siz bir şirket düşünemediğini ve onun şirkete dönmesi gerektiğini Tahsin’e söylüyor. Tahsin ise Bülent’i arayıp neden Anita’yı kaçırdığını soruyor. Aziz, kendisini Salih babanın dükkanında buluyor. Ona kırılan Salih, Aziz’i affedecek mi?

İşte Vuslat 33. bölüm 2. fragmanı….

VUSLAT 32. BÖLÜM ÖZETİ!

Hasibe, Aziz’le buluşmak için dışarı çıkacak olan Feride’yi babasına ispiyonlayıp onun dışarı çıkmasını engeller. Feride, Aziz’i arayıp çıkamayacağını söyler. Hasibe, Faik’e kahveler yapıp ona dilinin altındaki gerçeği söyler. Ona, o öldükten sonra halinin nice olacağını evi kendi üzerine yapmasını ister. Faik’te Hasibe’ye, bunun mümkün olmayacağını çünkü, babasının ölmeden önce evi Feride’nin üzerine yaptığını söyler.

Hasibe’nin tavırları anında değişir ve evde huzursuzluk yaratmaya başlar. Tahsin toplantı yapıp son yapılan tasarımları beğenmediğini ve baş tasarımcı olan Feride’yi görevinden aldığını açıklar. Feride, Tahsin’e bu kararının kişisel olduğunu söyleyip toplantıyı terk eder ve hemen istifa mektubunu hazırlar. Bu durumu duyan Aziz, Feride’nin yanına gidip onu sakinleştirmek için dışarı çıkarır.

Nehir’in yanında Fırat’ı gören Sultan, ona ağzına geleni söyler. Fırat, Sultan’a dedesinin şirket ortaklarından olduğunu öğrendiğini söyler. Bu durumu kendisinden saklayan Feride ile abisine öfkelenir. Feride, kesin bir durum olmadığını anlatsa da Sultan. onlara tavrını koyar. Aziz, Altan’ı arayıp birlikte ev yemekleri yemek istediğini söyler ve akşam evde buluşurlar.

Feride ile Emine, Altan’la Aziz’in en sevdiği yemekleri yapıp yemek için hazırlandıkları sırada Aziz, kendisine gelen davetiyeyi oku. Feride le birlikte apar topar sergiye giderler ve aradıkları minyatür karşılarındadır.

Vuslat 33. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kerem Fırat’ın Canına Okuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler