Ana SayfaDizilerKuzey Yıldızı İlk Aşk 16. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız Çetin'e Bir...

İlgili Postlar

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 16. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız Çetin’e Bir Milyonu Verecek Mi?

Show Tv’nin kahkaha garantili dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk 15. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Kuzey, Yıldız’ı affetmemekte kararlıdır ve onların tarafına geçen kızlarını da evden kovuyor. Sefer, Kuzey’in tarafını seçiyor. Kuzey, Yıldız’ı kıskanıyor ama ona durumu çaktırmıyor. Yıldız, öpme teklifini bile ret eden Kuzey’in kendisinden vazgeçtiğini düşünmeye başlıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Kuzey’in boşanması için gereken belgeleri almak için Yıldız Çetin’le masaya oturuyor. Çetin, vereceği evraklar karşılığında bir milyon lira istiyor. Yıldız Çetin’e, bir milyonu verecek mi?

Cumartesi Dizileri 2019

Yıldız Çetin’e Bir Milyonu Verecek Mi?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 16. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Poyraz ile Kamer’in düğün hazırlıkları başlıyor. Kuzey, inadına devam ediyor. Kızların okulu asıp sevgilileriyle görüştükleri ortaya çıkıyor. Babaanneleri onlara ceza vermekte gecikmiyor. Şule, konuşmak için yine Kuzey’in karşısına çıkınca Pembe’nin azabına uğruyor. Kuzey’in boşanması için Çetin’le konuşmaya gidiyor. Çetin ona, bir milyon karşılığında belgeleri vereceğini söylüyor.

İşte Kuzey Yıldızı İlk Aşk 16. bölüm 1. fragmanı…

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 15. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Yıldız’ın evinden kızları tarafından kovulan Şule, soluğu Kuzey’in evinde alıyor. Öfkeden gözü dönen Şule’den dayak yiyen Nahide ile Sefer onu görünce tırsıyor. Hatta Nahide oradan hemen uzaklaşıyor. Şule, Kuzey tarafından da kovuluyor. Kızlar babalarının evine gelince Yıldız’dan taraf oldukları için Kuzey onları eve almıyor. Yıldız’ın evine giden kızlar ona anne demek istediklerini söylüyor.

Taraflar belli oluyor. Sefer, kız kardeşi yerine Kuzey’in yanını seçiyor. Kuzey’le Sefer aç kalıyor. Yıldız, kızlara çok güzel bir kahvaltı hazırlıyor. Tam kahvaltıya oturdukları sırada Kuzey kapıyı çalıp Yıldız’a hediye getirdiğini söylüyor. Yıldız, kutuyu açar açmaz yere fareler dağılıyor. Hepsi bir tarafa kaçınca Sefer’le Kuzey, masaya oturup karınlarını doyuruyor.

Yıldız, bu yaptığını Kuzey’e bir ayı kapanı kurarak ödetiyor. Ayağı kısılan Kuzey’in feryatlarını duyunca vicdan azabı çekiyor. Kızlar babalarının Yıldız’ı kıskanmasını sağlamak için yakışıklı gitar hocasını eve çağırıyorlar. Yıldız’ın şarkı söylediğini duyan Kuzey gelip, gitar hocasına övgüler yağdırıyor. Ama eve gidince sinirden yastıkları parçalıyor.

Yıldız ise Kuzey’in kendisinden vazgeçtiğini düşünmeye başlıyor. Kuzey, gitar hocasına pusu kurup onu dövüyor ve bir daha Yıldız’ın çevresinde görmeyeceğini söylüyor. Sefer’le Kuzey’in av macerası renkli bitiyor. Kuzey kaçıyor ama Sefer’i ayının elinden Yıldız kurtarıyor. Yıldız, Kuzey’den son kez daha af diliyor. Ama yanıtı yine hayır oluyor.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 15. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yıldız’ın Başka Çaresi Kalmıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler