Ana SayfaDizilerKuzey Yıldızı İlk Aşk 15. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yıldız'ın Başka Çaresi...

İlgili Postlar

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 15. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yıldız’ın Başka Çaresi Kalmıyor!

Show Tv ekranlarının cumartesi günü tartışmasız en çok izlenen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk 15. yeni bölümüyle 21 aralık cumartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde;  Kuzey’in kızlarını arkasına alan Yıldız, Şule’ye daha fazla küçülmemesini söyleyip, kızlarının ona neden sırtını döndüğünü düşünmesini ister. Şule, öfkeyle soluğu Kuzey’in yanında alır. Yıldız’ı savunan kızları Kuzey evden kovar. Kızlar, Yıldız’ın yanına sığınıp ona ‘Anne’ demek istediklerini söyler. Arık sabrı kalmayan Yıldız, Kuzey’den bir kez daha af diler. Dizinin yeni bölüm fragmanında Yıldız’ın, başka çaresi kalmıyor. Kuzey, bu teklife ne diyecek?

Cumartesi Dizileri 2019

Yıldız’ın Başka Çaresi Kalmıyor!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 15. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Kızların aklına babalarının Yıldız’ı affetmesi için bir fikir geliyor. Yıldız, kızları dinleyip Kuzey’i kıskandırmak için planı kabul ediyor. Kuzey, Yıldız’ın yanında bir başkasını görünce deliye dönüyor. Yine de inadından vazgeçmiyor. Dağda Kuzey’i yakalayan Yıldız, ondan son kez kendisini affetmesini istiyor. Cevap olumsuz olunca onu bir kere öpmeyi teklif ediyor. Kuzey Yıldız’ın teklifini kabul edecek mi?

İşte Kuzey Yıldızı İlk Aşk 15. bölüm 2. fragmanı….

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 14. BÖLÜM ÖZETİ!

Kuzey, evi terk edip dağ evine gider. Kızlar babalarının yanına döner ancak onlarda Yıldız’dan taraf olunca Kuzey, onları yanında istemez. Yıldız’da Kuzey’in peşinden gidip kendini affettirmek için elinden geleni yapar. Hatta önünde diz çöküp ondan af diler. Kuzey, Yıldız’ın özrünü kabul etmez. Poyraz ile Kamer, eşyalarını toplayıp uzaklara gidip evlenmeyi planlar.

Kamer’in ve Poyraz’ın ailesi onlara engel olur. Poyraz, boş yere yediği dayakları onların yüzlerine vurur. Aile artık onların evlenmelerine karşı çıkmayacaklarını söyleyince Poyraz’la Kamer gitmekten vazgeçer. Nahide, Şule’yi spor salonunda yakalayıp onu Yıldız’la Kuzey’in arasına girmemesi konusunda uyarır. Ancak, Nahide, Şule’den dayak yer.

Sefer’de Şule’nin karşısına çıkar ama Şule Seferi’de alt etmeyi başarır. Kızlar, Yıldız ablalarının yanına gider. Yıldız onları bağrına basar ve onları kendi kızları gibi sevdiğini söyler. Hep annesinin tarafında olan Gökçe’de Yıldız’a sarılır. Yıldız’ın evine gelen Şule, kızlarını orada görünce şok olur. Özellikle Gökçe’nin de Yıldız’ın yanında olduğunu görünce çok şaşırır.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 15. Bölüm Fragmanı Yayında! Kuzey’in Kızları Yıldız’dan Tarafa Geçiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler