Ana SayfaDizilerYasak Elma 62. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yıldız Halit'i Terk Mi Edecek?

İlgili Postlar

Yasak Elma 62. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yıldız Halit’i Terk Mi Edecek?

Fox Tv ekranlarının iddialı dizisi Yasak Elma 62. yeni bölümüyle 23 aralık pazartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde: Yıldız, dernek başkanı olarak  ilk kez bir davete gidecek. Ancak oranın kumarhane olduğunu oraya gidince anlayacak. Zehra ile Yıldız, kumarhane baskınında tutuklanıp gözaltına alınacak. Bundan haberi olan Halit çılgına dönecek.. Yıldız ile Zehra’ya bu tuzağı düşüren kim? Dizinin yeni fragmanında:Halit’le Leyla, baş başa yemek yerden görüntüleniyor. Yıldız Halit’i terk mi edecek?

Pazartesi Dizileri 2019

Yıldız Halit’i Terk Mi Edecek?

Yasak Elma 62. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Halit, Nadir’i tehdit ettiği fotoğrafı bulamayınca o fotoğrafı Ender’in aldığını düşünüyor. Fotoğraftan haberi bile olmayan Ender’in artık konağa girmesi zorlaşıyor. Halit ile Leyla’nın baş başa yemek yerken fotoğrafları çekiliyor. Yıldız, kendisine gelen zarfı açtığında şok oluyor ve Ender’i arayıp onun dediklerinin doğru olduğunu Halit’in kendisini aldattığını söylüyor.

İşte Yasak Elma 62. bölüm 2. fragmanı….

YASAK ELMA 61. BÖLÜM ÖZETİ!

Polisler Kaya’nın evine gelip Yiğit’i tutuklanıp götürür. Ender, Şahika’nın Yiğit’i ihbar ettiğini düşünür ve Kaya’yla birlikte emniyete gider. Orada Yiğit’i alıp götürenlerin polis olmadığı anlaşılır. Şahika Ender’e bunun bir uyarı olduğunu mesaj atar. Ender, Kaya’ya her şeyi anlatır. Ama bu anlattıklarını Şahika’nın anlamamasını ister. Kaya, her yerde Şahika’nın sakladığı Yiğit’in videosunu arar.

Ender’le Yıldız, Yiğit’i kullanarak Şahika’yı tuzağa düşürmeye çalışır. Ancak Nadir’in oraya gelmemesi işleri karıştırır. Zehra ise Halitcan’ı parka götürür ama orada konuşmaya dalınca başkasının arabasını alıp eve getirir. Eve geldiğinde Halitcan yerine başka bir bebek görünce o an ölmek ister. Ama Aysel, onu sakinleştirip parka götürür ve Halitcan’ı bulunur. İkili bu olayı Yıldız duymadan halleder.

Yıldız’la Zehra, internetten alışveriş yapar. Bu alışverişte Halit’in kredi kartının numaraları kopyalanır ve öfkeyle eve gelen Halit, onlara kredi kartı kullanmayı yasaklar. Halit Nadir’in, yıllar önce çekilmiş bir fotoğrafını ele geçirir. Nadir’e o fotoğrafı gösterip kendisinden aldığı hisseleri geri vermesini ister. Nadir, Yıldız’ı arayıp Halit’te olan fotoğrafını kendisine getirmezse çocuğunun babasız kalacağını söyler. Yıldız, ne yapıp ne edip o fotoğrafı Halit’den alıp Nadir’e götürür. Fotoğrafın bir kopyasını almayı da ihmal etmez.

Yasak Elma 62. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız İle Zehra Kumarhanede Basılıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler