Ana SayfaDizilerFerhat İle Şirin 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ferhat Annesini Buluyor!

İlgili Postlar

Ferhat İle Şirin 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ferhat Annesini Buluyor!

Fox Tv ekranlarının yeni dizisi Ferhat ile Şirin 5. yeni bölümüyle yarın akşam ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde; Hüsrev, oğlunun kendisine büyük bir yalan söylediğini anlıyor. Şirin, uyku arasından Ferhat’ın bir sırrı olduğunu söylediğini duyuyor ve soluğu onun dükkanında alıyor. Oraya gizlice giren Şirin, Ferhat ile annesinin çekilmiş fotoğrafını buluyor ancak Ferhat’a yakalanıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında Ferhat, annesini buluyor.

Cuma Dizileri 2019

Ferhat Annesini Buluyor!

Ferhat ile Şirin 5. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Şirin Yiğit’ten öğrendiği gerçekle sarsılıyor. Ferhat, Hüsrev’in karşısına çıkıp gerçeği aradığını söylüyor. Banu’nun yeni müşterisi Cemal, dizinin seyrini değiştirecek. Hüsrev’in evine giden Ferhat tavan arasında alı konulan annesini perişan halde buluyor. Ferhat, annesini Hüsrev’in elinden kurtarabilecek mi?

İşte Ferhat ile Şirin 5. bölüm 1. fragmanı…

FERHAT İLE ŞİRİN 4. BÖLÜM ÖZETİ!

Hüsrev, girdiği borç yüzünden evini satılığa çıkarır. Oğluna, kendisini kurtardığı 4 trilyonu nereden bulduğunu sorduğunda Yiğit, ona yalan söyleyip İsmail’den aldığını söyler. Şirin’in babaannesi onun Yiğit’le evlenmeyi kabul etmesine çok sevinir ve onlara muhteşem bir düğün yapmayı vaat eder. Banu, Ferhat ile arayı düzelttikten sonra onu dükkanından aldırıp bağ evine getirtir. Ferhat, oraya gittiğinde Şirin’i ve Yiğit’i görünce şaşırır. Yemekte Yiğit,  sürekli Ferhat’ı rencide edecek kelimeler kullanınca Banu araya girip konuyu kapatır.

Ferhat, Şirin’in Yiğit’le evlenmesine gönlü razı gelmez ama bir taraftan da annesine ulaşmanın yolu Banu’dan geçer. Gece yarısı Ferhat, Şirin’in odasına gizlice girip İzmir konserinde ona hediye ettiği kolyeyi başına bırakır ve bir sırrı olduğunu onun için bunu ona yaptığını anlatır. Şirin sabah uyandığında kolyeyi görüp Ferhat’ın odasına geldiğini anlar.

Banu, Hüsrev’in evini sattığını öğrenip Ferhat’la oraya gider. Hüsrev, Banu’ya sitem ederken aslında o 4 trilyonu onun ödediğini oğlunun ise kendisine yalan söylediğini öğrenir. Ferhat, bahçedeyken onu annesi görür ve kendisini göstermek için çırpınır ama engellenir. Şirin ise Ferhat’ın sırrını öğrenmek için onun dükkanına gizlice girer. O sırada Ferhat dükkana gelir.

Ferhat İle Şirin 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Şirin Ferhat’ın Sırrını Öğrenecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler