Ana SayfaDizilerDoğduğun Ev Kaderindir Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin İlk Tanıtımı Büyük...

İlgili Postlar

Doğduğun Ev Kaderindir Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin İlk Tanıtımı Büyük İlgi Topladı!

Tv 8 ekranlarının yeni dizisi Doğduğun Ev Kaderindir ilk bölüm fragmanı yayınlandı ve izleyicilerden büyük ilgi toplamayı başardı. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan dizinin baş rollerini İbrahim Çekilkol ile Demet Özdemir paylaşıyor. Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin yayın tarihi belli oldu.

Çarşamba Dizileri 2019

Doğduğun Ev Kaderindir Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

Gerçek bir hikayeyi konu alan ve ilk tanıtımıyla büyük ilgi toplayan Tv 8’de yayınlanacak olan ve yapımcılığını OGM Pictures’in üstlendiği yeni dizisi Doğduğun Ev Kaderindir’in yönetmenliğini Çağrı Bayraktar Üstleniyor. Dizinin senaryosunu ise Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayesinden esinlenerek, Eylem Canpolat ve Ayşenur Sıkı’nın kaleme aldı. Merakla beklenen dizi 25 aralık Çarşamba günü izleyicisiyle buluşarak.

İşte merakla beklenen Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin ilk fragmanı…

ACUN DİZİSİ SIR GİBİ SAKLADI!

Tv 8 kanalı her yıl bir dizisi yapıyor ve yaptığı dizi seneye damgasını vuruyor. Geçen sene Kızım dizisinin final yapmasından sonra Acun Ilıcalı, yeni dizi projesi arayışına girdi. Pek çok dizi projesiyle gündeme geldi ama bu diziyi sır gibi sakladı. Yaşadığın Yer Kaderindir dizisinin ilk tanıtımı yayınlanmadan önce kimsenin bu diziden haberi olmadı. Dizi ilk tanıtımıyla büyük bir beğeni topladı. Dizinin gerçek bir hayattan esinlenerek kaleme alınması ise büyük merak konusu oldu.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR DİZİSİNİN KONUSU!

Zeynep. fakir bir ailede doğmuş ancak zengin bir aileye evlatlık verilmiş genç bir kızdır. Zeynep, geçmişin karanlık sayfalarında kendisini ararken kayboluyor. Kendi içinde çelişen genç kızın yolu Mehdi ile kesişiyor. Zeynep’in bu yolcuğunda onu neler bekliyor? Mehdi’nin Zeynep’le tanıştıktan sonra hayatında ne gibi değişiklikler olacak?

Dizinin ilk tanıtımında Zeynep’in, “Kimi sevip kiminle evleneceğine bile doğduğun ev karar veriyormuş. Önce anneler alıyormuş kalemi eline, başlıyormuş yazmaya” sözleri dikkat çekiyor. Doğduğun Ev Kaderindir, insanlığın en büyük ve derin sorgulamalarından biri olan “İnsan kaderini değiştirebilir mi?” sorusunun cevabını arıyor.

ACUN ILICALI’DAN DİZİ SETİNE ZİYARET!

Doğduğun Ev Kaderindir Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu

Acun Ilıcalı, Doğduğun Yer Kaderindir dizisinin setine ziyarette bulundu ve görüntülerini kendi sosyal medya hesabından böyle paylaştı.

Demet Özdemir Kimdir?

İbrahim Çelikkol Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler