Ana SayfaDizilerAzize 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Kartal İle Azize Barbaros'un Adamlarına Yakalanıyor!

İlgili Postlar

Azize 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Kartal İle Azize Barbaros’un Adamlarına Yakalanıyor!

Kanal D ekranlarının yine dizilerinden Azize 5. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Kartal, abisini karşısına alıp Azize’yi köşkten götürmek istiyor ancak o kalmak istiyor. Baykal, kendisini yaralayanın Azize olduğunu hatırlayınca Kartal, abisinin elinden onu kurtarıp annesinin evine götürüyor. Orada Azize, Kartal’a her şeyi anlatıyor. Azize’nin Barbaros’un elinde olan Yiğit için tüm bunlara katlanmak zorunda olduğunu öğrenen Kartal, ona yardım ediyor. Kuzey’in de yardımıyla eve girip Yiğit’i oradan çıkarmaya çalışırken Kartal ile Azize, Barbaros’un adamlarına yakalanıyor.

Cumartesi Dizileri 2019

Kartal İle Azize Barbaros’un Adamlarına Yakalanıyor!

Azize 6. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Baykal, babasını komiserin katilinin kim olduğunu polise söylemekle babasını tehdit edip kendisini evin reisi ilan ediyor. Azize’yi Kartal’ın götürmesine izin vermiyor. Azize’de kalmayı kabul ediyor. Ama Baykal, odadaki saate baktığında yaralandığı gece aklına geliyor ve her şeyi hatırlıyor. Azize’nin üzerine yürüdüğü anda Kartal yetişip onu kurtarıyor.

AZİZE 5. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Kartal, Azize’yi annesinin evine götürüyor. Azize’ye her şeyi anlatmasını istiyor. Önce Azize ona güvenmiyor ama Kartal’ın annesinin başına gelenleri anlattıktan sonra ona inanıyor ve her şeyi anlatıyor. Boşlukları da Kartal dolduruyor. Ailesinin katili olduklarını öğrenen Kartal, Azize’nin kardeşinin Banbaros’un elinde olup onunla tehdit edildiğini öğreniyor.

Kartal’ın ağlamalarına dayanamayan Azize ona sarılıyor. İskender, Asya’ya 5 tane ev adresi verip öldü sanılan karısının yaşadığını ve onu bulup iki kardeşin bir birine düşmesini engellemesini istiyor. İlk adreste Asya, Kartal ile Azize’yi sarılmış bir vaziyette görünce öfkeyle onların yerini Baykal’a söylüyor. Ama karşılığında Azize’yi öldürmesini istiyor.

Baykal, adrese gittiğinde annesinin kendisi hapisteyken yazdığı mektupları görüyor. Annesinin yaşadığını öğrenen Baykal deliye dönüyor. Azize ile Kartal kaçarken Okan’a rastlıyor. Ama Kartal geri dönüp abisiyle konuşuyor. Baykal, neden annesinin yaşadığını söylemediklerini soruyor. Kartal’da bunu annesinin istediğini söylüyor. Tuna, Adnan’a Kuzey’in onun oğlu olduğunu anlatıyor.

Korktuğu için sakladığını söylese de Adnan, onu dinlemiyor. Kartal, Yiğit’i Barbaros’un evinden çıkarmak için orada olan Kuzey’den yardım istiyor. Evde kimse yokken içeri giriyorlar. Azize, kardeşini yıllar sonra ilk kez kanlı canlı görüyor. Yiğit, Kartal’ı gördükten sonra onunla gitmek istemiyor. O sırada Barboros’un adamı gelip silahını Kartal’a doğrultuyor,

 Azize 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kartal Azize’nin Sırlarını Çözüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler