Ana SayfaÜnlüler80 Yaşındaki Amerikalı İle Evlenen Meltem Miraloğlu Evden Mi Kaçtı..

İlgili Postlar

80 Yaşındaki Amerikalı İle Evlenen Meltem Miraloğlu Evden Mi Kaçtı..

80 yaşındaki Amerikalı Patrick ile evlenen ünlü oyuncu Meltem Miraloğlu’dan bugün şok bir haber alındı. Ünlü Oyuncunun Amerikalı eşi Patrick’e “Chicago’daki teyzeme gideceğim” diyerek evden kaçtığı iddia edildi.

Meltem Miraloğlu, Patrick Evliliği İle İlgili Radikal Karar!

Oyuncu Meltem Miraloğlu Evden Mi Kaçtı..

Hayat Devam Ediyor dizisiyle üne kavuşan ünlü oyuncu Meltem Miraloğlu, birden bire Amerikaya yerleşme kararı almış, kendisini evlatlık edinmek isteyen 80 yaşındaki Amerikalı Patrick ile evlenerek Magazin Haberleri’nde bomba etkisi yaratmıştı.

32 yaşında olmasına rağmen 80 yaşındaki Amerikalı Patrick ile yaptığı evliliği ile eleştirilerin odak noktası haline gelen Meltem Miraloğlu’nun yaşadığı evden kaçtığı öne sürüldü.

Meltem Miraloğlu Kimdir?

“Teyzeme Gidiyorum”

Televizyon kanalı Beyaz Tv’nin sevilerek izlenen programı “Söylemezsem Olmaz’ın yaptığı özel habere göre oyuncu Meltem Miraloğlu yaşlı eşi Patrick ile birlikte olduğu Amerika’nın İllinois eyaletindeki evinden “Chicago’da yaşayan teyzeme gideceğim” diyerek kaçtığı iddi edildi.

meltem miraloğlu ile ilgili görsel sonucu

 

Patrick Melteme İnanmadı!

Söylemezsem Olmaz’ın haberindeki iddiaya göre oyuncu Meltem Miraloğlu eşi Patrick’e “Benim Chicago’da yaşayan bir teyzem var. Onun yanına gideceğim. Teyzemle birlikte Türkiye’ye gideceğiz. Orada burun ameliyatı yaptıracağım” dediği, 80 yaşındaki Patrick’in bu sözlere inanmayarak eşine bir sözleşme imzalattığı ve Chicago’ya götürmeyi teklif ettiği öne sürüldü. Bu teklifi kabul etmeyen Meltem Miraloğlu’nun ise bunun üzerine taksiye binip evden kaçtığı iddi ediliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler