Ana SayfaDedikoduIşık Karaca'dan Aşk Dolu Paylaşım!

İlgili Postlar

Işık Karaca’dan Aşk Dolu Paylaşım!

Kıbrıs Türkü şarkıcı olan Işın Karaca, Üç yıllık eşi Tuğrul Odabaş’tan anlaşmalı olarak tek celsede boşanmıştı. Boşanma davası sonrası soluğu bir otelde alan şarkıcı, mekan çıkışı boşanma davasını takip eden muhabiri terslemişti. Muhabirlere az da olsa açıklama yapan Işın Karaca’dan Herkesi şaşırtacak boşanma iddialarını ortaya dökmüştü. Şimdiler de ise yeni sevgilisi ile sosyal medyada fotoğraf paylaştı. Işık Karaca’dan Aşk Dolu Paylaşım sevenleri ve takipçileri şaşırttı.

Işın Karaca Kimdir?

Açıklama Geldi!

Geçtiğimiz Aylarda Tuğrul Odabaş’tan ayrılan Işın Karaca, sevgilisi Can Yapıcıoğlu ile fotoğraflarını sosyal medya üzerinden paylaştı. Muhabirlere az da olsa açıklama yapan Işın Karaca’dan Herkesi şaşırtacak boşanma iddialarını ortaya döktü. Şarkıcı Işın Karaca, üçüncü evliliğini Aralık 2016’da Tuğrul Odabaş ile yapmıştı. Karaca, geçtiğimiz ay ise Tuğrul Odabaş’tan anlaşmalı olarak tek celsede boşanmıştı. Karaca’nın boşandıktan bir ay sonra Can Yapıcıoğlu ile aşk yaşamaya başladığı ortaya çıktı. şarkıcı, boşanma sonrası yaptığı açıklamada “Bende kimseye ihanet olmaz” ifadesini kullandı.

Işık Karaca’dan Aşk Dolu Paylaşım!

Geçtiğimiz Aylarda Tuğrul Odabaş’tan ayrılan Işın Karaca, sevgilisi Can Yapıcıoğlu ile fotoğraflarını sosyal medya üzerinden paylaştı. Muhabirlere az da olsa açıklama yapan Işın Karaca’dan Herkesi şaşırtacak boşanma iddialarını ortaya döktü. Şarkıcı Işın Karaca, üçüncü evliliğini Aralık 2016’da Tuğrul Odabaş ile yapmıştı. Karaca, geçtiğimiz ay ise Tuğrul Odabaş’tan anlaşmalı olarak tek celsede boşanmıştı. Karaca’nın boşandıktan bir ay sonra Can Yapıcıoğlu ile aşk yaşamaya başladığı ortaya çıktı. şarkıcı, boşanma sonrası yaptığı açıklamada “Bende kimseye ihanet olmaz. Biz 6 Aralık’ta bir şeyler yaşamaya karar verdik. Çok yeni, çok cici, çok tatlı bir şey… Biz boşandıktan sonra Tuğrul ile hiç görüşmedik. Can ile Çok güzel bir şey yaşıyoruz.

Işık Karaca'dan Aşk Dolu Paylaşım!
Işık Karaca’dan Aşk Dolu Paylaşım!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler