Ana SayfaÜnlülerBurak Özçivit, Teklif Yağan Oğlu Karan İçin Ne Dedi..

İlgili Postlar

Burak Özçivit, Teklif Yağan Oğlu Karan İçin Ne Dedi..

ATV’nin en çok izlenen dizileri arasında olan Kuruluş Osman’ın yakışıklı başrol oyuncusu Burak Özçivit, Maslakda magazincilerin objektiflerine yakalandı. Başarılı oyuncu dizi hakkında konuşurken oğlu Karan hakkında ne dedi? Detaylar Haberimizde..

Fahriye Evcen’in Burak Özçivit İle Aşk Dolu Paylaşımı

Burak Özçivit, Teklif Yağan Oğlu Karan İçin Ne Dedi..

Türkiyenin başarılı oyuncuları arasında olan Burak Özçivit, dün Maslak’ta yol kenarında elinde pilav yerken objektiflere yansıdı. Mutlu olduğu her halinden belli olan yakışıklı oyuncu şu sıralar televizyonda reyting rekorları kıran Kuruluş Osman hakkında “Dizimiz iyi gidiyor, dublajdan çıktım şimdi. Biraz hastalık var, sesim de kötü. Kusura bakmayın” ifadeleriyle soruları yanıtlamak istedi. Yetenekli oyuncu, geçtiğimiz haftalarda ilk fotoğrafı yayınlanan oğlu Karan için gelen reklam teklifleri hakkında da konuşmak istemediği görüldü.

Karan Bebek’in Fotoğrafı Beğeni Rekoru Kırmıştı!..

Burak Özçivit’in oyuncu eşi Fahriye Evcen, geçtiğimiz günlerde 8 aylık oğulları Karan’ın fotoğrafını ilk kez sosyal medya hesabından paylaşmış ve sosyal medya kullanıcı tarafından beğeni rekoru kırılmıştı.

Burak Özçivit: “Karan Hakkında Konuşmam Doğru Değil”

Karan Bebek’in fotoğrafının çok beğenildiği Magazin muhabirlerince Özçivit’e hatırlatılınca da yakışıklı oyuncu; “Herkese çok teşekkür ederim, sağ olsunlar” derken Karan bebeğe gelen reklam teklifleri kendisine sorulunca Burak Özçivit, “Bunlarla alakalı şimdi konuşmam doğru değil” ifadeleriyle açıklama yaptı.

Burak Özçivit Kimdir?

Burak Özçivit Konuşmaktan Çekindi..

Karan’bebek ile birlikte teklif gelmesi durumunda, kamera karşısına geçip geçmeyeceği konusunda sorulan soruya ise Burak Özçivit, “Bununla alakalı bir şey söylemem” şeklinde yanıtladı.

Fahriye Evcen Kimdir?

Karan Bebeğe 1 milyon TL’lik Teklif!..

Söz konusu iddialara göre dünyaca ünlü yabancı bir oyuncak markası, çekilicek bir reklam filminde oynaması için Karan bebek için ünlü çifte 1 milyon TL’lik teklifinde bulunulmuş.

Oğlu Karan'a reklam teklifi yağan Burak Özçivit ilk kez konuştu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler