Ana SayfaDedikoduMeltem Miraloğlu, Patrick Evliliği İle İlgili Radikal Karar!

İlgili Postlar

Meltem Miraloğlu, Patrick Evliliği İle İlgili Radikal Karar!

Geçtiğimiz aylarda 80 yaşındaki Amerikalı bir iş adamıyla evlendiği ortaya çıkan Meltem Miraloğlu, evliliğinin ilk görüşte aşka dair olduğu açıklama yapmıştı. Birkaç gün sonrasında ise Meltem Mitraloğlu’nun geçtiğimiz dönemlerde Patrick tarafından evlat edildiği iddiaları gündeme gelmişti. Bu söylentilere karşılık tepki olarak gündeme bomba gibi oturmuştur. Meltem Miraloğlu, 4-5 çocuk istiyorum demesi herkesi şaşırtmıştı fakat evlendiği adamla ilgili çocuk sahibi olamayacaktı. Geçtiğimiz gün ise Meltem Miraloğlu, Patrick Evliliği İle İlgili Radikal Karar Aldı!

Meltem Miraloğlu Kimdir?

Meltem Miraloğlu, Hüzünlü Halleriyle Takipçilerini Korkuttu!

Meltem Miraloğlu; “Çaresiz Kaldım”

Meltem Miraloğlu Hüzünlü Hali

Amerika’ya yerleştikten sonra 80 yaşındaki Patrick ile evlenmiştir. Çocuk sahibi olmak isteyen oyuncu eşinin kısırlaştırma ameliyatı olduğu ortaya çıktı.Meltem Miraloğlu, kendisinden 48 yaş büyük Amerikalı eşi Patrick’ten çocuk sahibi olmak için tüp bebek tedavisine başladığı ve doktorunun söylediklerine harfiyen uyduğu öğrenildi. Bundan Birkaç hafta önce de Meltem Miraloğlu, Hüzünlü Halleriyle paylaştığı gönderilerde canı sıkkın görünüyordu. Emekli öğretmen Patrick ile evlenen oyuncu Meltem Miraloğlu, boşanma kararı aldı. Boşanma haberini duyuran Onur Akay, Miraloğlu’nun iç dünyasında çok mutsuz olduğunu ve sürekli “Çaresiz kaldım” dediğini söyledi.

Meltem Miraloğlu Çocuk Sahibi Olamayacak!

Meltem Miraloğlu’nu Bu Noktaya Ne Getirdi?

Meltem Miraloğlu, Patrick Evliliği İle İlgili Radikal Karar!

meltem miroğlu

Onur Akay, Çiftin boşanacaklarını duyurdu ve 2. Sayfa programına telefonla bağlandı. Akay, ikilinin boşanma kararını şu sözlerle anlattı: “Dün konuştum daha çok yeni bir olay. Meltem evlendikten sonra eşine aşık bir imaj sergiledi ve mutlu olduğunu gösterdi. İç dünyasında yaşadıklarını anlattığı biriyle konuştum. Sürekli ‘Çaresiz kaldım’ ve ‘Kurtulmak istiyorum’ diyormuş. Hep ağlıyor ve boşanmak istiyormuş. Boşanma işlemlerine başlamış ve evden polis ile çıkacakmış. Çünkü en ufak bir tartışma ya da başka bir durumda Amerika’da sorun yaşanıyormuş. Ancak Türkiye’ye dönmeyecekmiş. Eşi de boşanmak istemiyormuş.” dedi

Boşanma kararının ardından yaşananlarla ilgili olarak; “Patrick kendisini kısırlaştırdığı için tüp bebek tedavisine falan başlama olayı yokmuş. Çocuk olayıyla alakalı bir girişimde bulunmamışlar. Zaten ailesi Meltem’e karşı geliyormuş. Orada ona yine yardım edecek 1-2 kişi var. Meltem’in Türkiye’ye dönmesi lazım bence yapımcılar destek olsun ve geri dönsün. Türkiye’de yaşadığı olayları da duymuştum. Tekliflere de açık öyle bir durum olduğunda mutlaka gelecektir. O Türkiye’de tanınmış birinden çok korktuğu için gelmiyor. Asıl gitme nedeni de buymuş zaten. Azerbaycan’da tanışıyorlar ve bazı olaylar yaşamışlar. Meltem’i beğenen ve uzun süre onunla birlikte olmak isteyen ancak onu çok engelleyen birisi.” İfadesini kullandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler