Ana SayfaÜnlülerMeltem Miraloğlu Çocuk Sahibi Olamayacak!

İlgili Postlar

Meltem Miraloğlu Çocuk Sahibi Olamayacak!

Geçtiğimiz hafta 80 yaşındaki Amerikalı bir iş adamıyla evlendiği ortaya çıkan Meltem Miraloğlu, evliliğinin ilk görüşte aşka dair olduğu açıklama yapmıştı. Birkaç gün sonrasında ise Meltem Mitraloğlu’nun geçtiğimiz dönemlerde Patrick tarafından evlat edildiği iddiaları gündeme gelmişti. Bu söylentilere karşılık tepki olarak gündeme bomba gibi oturmuştur. Meltem Miraloğlu, 4-5 çocuk istiyorum demesi herkesi şaşırtmıştı fakat evlendiği adamla ilgili çocuk sahibi olamayacak.

Meltem Miraloğlu Kimdir?

Meltem Miraloğlu’nu Bu Noktaya Ne Getirdi?

Meltem Miraloğlu, Hüzünlü Halleriyle Takipçilerini Korkuttu!

Eşinin Kendini Kısırlaştırdığı Ortaya Çıktı!

Evlendikten sonra çocuk sahibi olmak istediği konuşan Meltem Miraloğlu’nun tüp bebek konusunda araştırmalar yaptığı söyleniyordu. Bugün TV8 ekranlarında yayınlanan magazin programına katılan Onur Akay, söz konusu iddiaları doğrulayarak, bu durum imkansız olduğunu çünkü Patrick’in yaşı nedeniyle birkaç sene önce operasyonla kendisini sıklaştırdığını öğrendiğini açıkladı. Genç oyuncu Meltem Miraloğlu, son dönemlerde verdiği bir röportajında da “İşimi yapıp aynı zamanda da eve gelince eşimin ve 4-5 tane çocuğumun olması beni çok mutlu eder. Bizim yaptığımız işte bu gerçekten çok zor ama imkansız değil.” ifadelerini kullanarak ne kadar çok çocuk istediğini dile getirmişti. Bunun üzerine çıkartılan kanıtlara göre eşi kendini kısırlaştırdığı ortaya çıktı.

Meltem Miraloğlu, 80 Yaşındaki Eşinden Çocuk Sahibi Olmak İçin Tedaviye Başladı..

Meltem Miraloğlu Bunu Da Yaptı!

Meltem Miraloğlu Çocuk Sahibi Olamayacak!

Amerika’ya yerleştikten sonra 80 yaşındaki Patrick ile evlenmiştir. Çocuk sahibi olmak isteyen oyuncu eşinin kısırlaştırma ameliyatı olduğu ortaya çıktı.Meltem Miraloğlu, kendisinden 48 yaş büyük Amerikalı eşi Patrick’ten çocuk sahibi olmak için tüp bebek tedavisine başladığı ve doktorunun söylediklerine harfiyen uyduğu öğrenildi. Bu hevesle başlayan iş hiç olmadı yapılan araştırmalarda ameliyatla kendisini kısırlaştırmıştır.

Meltem Miraloğlu’ndan Şok Görüntüler!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler