Ana SayfaDedikoduMeltem Miraloğlu'nu Bu Noktaya Ne Getirdi?

İlgili Postlar

Meltem Miraloğlu’nu Bu Noktaya Ne Getirdi?

Son dönemlerde Amerika’da 82 yaşındaki bir iş adamı olan Patrick’le yaptığı evlilikle gündemden düşmeyen Meltem Miraloğlu hakkında şaşırtıcı gerçekler ortaya çıkmaya devam ediyor. Amerika’ya gitmeden önce zor bir dönemden geçtiği bilinen Miraloğlu görünüşe göre bir süredir psikolojik açıdan zorlu dönemlerden geçiyor. Peki Meltem Miraloğlu’nu bu noktaya ne getirdi?

Üvey Babasıyla Evlendi

Geçtiğimiz ay 82 yaşındaki Patrick’le evlendiği öğrenilen Meltem Miraloğlu’nun evliliği hakkında ki korkunç detay herkesi çok şaşırmıştı. Miraloğlu aşk evliliği yaptığı ve mutlu olduğunu açıklaması üzerine köşe yazarı Onur Akay, Miraloğlu’nun Amerika’daki üvey babasıyla evlendiğini açıklamıştı.

Meltem Miraloğlu, Hüzünlü Halleriyle Takipçilerini Korkuttu!

“Türkiye’ye Dönerim”

Türkiye’ye hiçbir şekilde dönmek istemediğini dile getiren Meltem Miraloğlu, geçtiğimiz gün bir takipçisinin neden kendine bunu yaptığını sorması üzerine Türkiye’de iş alamadığı için Amerika’ya geldiği yanıtını vermişti. Arından “Ay Yapım’dan teklif gelse Türkiye’ye döner misin” sorusuna karşılık olarak “Dönerim.” yanıtını veren Miraloğlu çelişkili sözleriyle yine kafaları karıştırdı.

Meltem Miraloğlu, 80 Yaşındaki Eşinden Çocuk Sahibi Olmak İçin Tedaviye Başladı..

Tüp Bebek İmkansız!

Evlendikten sonra çocuk sahibi olmak istediği konuşan Meltem Miraloğlu’nun tüp bebek konusunda araştırmalar yaptığı söyleniyordu. Bugün TV8 ekranlarında yayınlanan magazin programına katılan Onur Akay, söz konusu iddiaları doğrulayarak, bu durum imkansız olduğunu çünkü Patrick’in yaşı nedeniyle birkaç sene önce operasyonla kendisini sıklaştırdığını öğrendiğini açıkladı.

Hırsızlığa Mı Karıştı?

Hayatı hakkında neredeyse her gün yeni bir detay daha öğrendiğimiz Miraloğlu’nun ağır bir dönemden geçtiği ortaya çıktı. Bugün “Gel Konuşalım” programına telefonla bağlanan Onur Akay’ın anlattıkları gündeme damgasını vurdu. Miraloğlu’nun tazminat davasından vazgeçtiğiniz açıklayan Akay, gerçekleri anlattığı için kendisine teşekkür ettiğini de açıkladı. Akay iki davası olduğu öğrenilen Miraloğlu’nun Azerbeycan’da bir hırsızlığa karıştığı ve kişiler Türkiye bağlantılı olduğu için tehdit mesajları üzerine Amerika’ya kaçtığı iddia edildiğini dile getirdi. Olay hakkında çok fazla detaya girmeyen Akay, Miraloğlu’nun alkol sorununa da değindi.

Meltem Miraloğlu’nu Bu Noktaya Ne Getirdi?

Amerika’ya gittiği dönende Patrick’ten önce başka biriyle birliktelik yaşan Miraloğlu erkek arkadaşının kendini darp ettiği gerekçesiyle şikayetçi olmuştu. Akay bugün o davadaki son durumu açıkladı. Davanın sonucunda öğrenilene göre darp olmadığı hatta erkek arkadaşının Meltem Miraloğlu‘nun “Yeşil Kart” alabilmesi için çok uğraştığını ancak ünlü oyuncunun alkol sorunu olduğunu, sürekli kıskançlık kavgaları çıkardığını hatta alkolün içerisine elliyi aşkın hap atarak intiharı denediğini açıkladığı ortaya çıktı. Tüm bu süreçler hakkında açıklama yapmayan Miraloğlu’nun bu noktalara gelecek kadar ne yaşadığı bilinmese de zor dönemlerden geçtiği ve yardım alması gerektiği düşünülüyor.

Meltem Miraloğlu Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler