Ana SayfaÜnlülerYasemin Kay Allen Sapığını İfşa Etti!

İlgili Postlar

Yasemin Kay Allen Sapığını İfşa Etti!

Günümüzde sosyal medya insanların birbirini takip ettiği yeni içerikler keşfettiği bir platform olmasının yanı sıra ne yazık ki tacizin meşru hale geldiği bir alan olmakta. Neredeyse her insanın dolaylı ya da direkt olarak maruz kaldığı bu tacizin boyutu bazen ağır tehditlere kadar uzanıyor. Bir süredir sosyal medyadan kendisine dadan bir sapık nedeniyle gergin bir dönemden geçen Yasemin Kay Allen sapığını ifşa etti! İşte ünlü oyuncunun gündeme bomba gibi düşen o paylaşımı;

Başarısıyla Övgü Topluyor

Hem güzelliği, hem de yeteneğiyle ekranların aranan yüzleri arasında yer alan Yasemin Kay Allen oyunculuğuyla herkesi kendine hayran bıraktı. “Çi”, “46 Yok Olan”, “Dönerse Senindir” gibi projelerde karşımıza çıkan ünlü oyuncu canlandırdığı her karakteri farklı bir nüansla seyirciye aktarmakta oldukça başarılı.

Oyuncu Yasemin Kay Allen’i Küfür Ettiren Olay Neydi

Sosyal Medya Zorbalığı Birçok İsmi Zora Soktu

Sosyal medyada her gün farklı bir zorbalık ya da taciz konusu patlak veriyor. Geçtiğimiz dönemlerde sosyal medyadan ve telefonlarından tehdit alan birçok isim vardı. Hatta bazı isimler kendi sosyal medya tacizleriyle karşı karşıya gelme şokuyla bile karşılaştı. Hatırlarsanız daha çok yakın bir dönemde bu durum İrem Derici’nin de başına gelmiş ve kendisiyle evlenmek isteyen biri evinin sokaklarına kadar öğrenmişti. Benzer dönemlerde Hadise, Hande Ateizi, Hande Yener gibi isimlerin de başına gelmişti.

Yasemin Kay Allen Sapığını İfşa Etti!

Son dönemlerde kendisine danan bir sapıkla başı dertte olan Yasemin Allen bugün sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Twitter hesabından yaptığı açıklamada kişinin kendisine tecavüz etmek istediğini dile getirdiğini açıklayan oyuncu başka bir paylaşımla söz konusu şahsı ifşa eden ünlü oyuncu paylaşmasının nedenin bu adamın çevresinde olan kadınlara yapabilecekleri konusunda endişeli olduğunu dile getirdi.

Yasem Allen Kimdir?

 

Yasemin Kay Allen Sapığını İfşa Etti!
Yasemin Kay Allen Paylaşımı
Yasemin Kay Allen Paylaşımı
Yasemin Kay Allen Paylaşımı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler