Ana SayfaÜnlülerOyuncu Yasemin Kay Allen'i Küfür Ettiren Olay Neydi

İlgili Postlar

Oyuncu Yasemin Kay Allen’i Küfür Ettiren Olay Neydi

Fiziği ve güzelliğiyle dikkat çeken bir isim olan oyuncu Yasemin Allen, sosyal medyada hesabında son paylaşımına olumsuz bir yorum yapan takipçisine cevabı ağır oldu. Güzel oyuncunun küfürlü yanıtı takipçilerini ikiye böldü. Konunun tüm detayları Haberimizde..

Fi dizisinin kamera arkasında neler yaşanıyor? Yasemin Allen ilk kez anlattı!

Oyuncu Yasemin Kay Allen’i Küfür Ettiren Takipçi!

Televizyonların aranılan yüzlerinden olan yetenekli oyuncu Yasemin Kay Allen, Instagram hesabında verdiği bir cevapla takipçilerini şoka soktu.  Yasemin Kay Allen, Instagramda son paylaştığı fotoğrafa olumsuz yorum yapan bir Instagram takipçisine ağır nitelikte bir küfür ederek yanıtladı.

Yasemin Allen kimdir?

Bir Takipçine Çıldırdı, Küfürle Sinirini Aldı..

En son Çi’de rol alan gzüel oyuncu Yasemin Kay Allen, Instagram hesabından en son kafasında siyah şapkalı bir fotoğrafını hayranları için paylaştı. Bir takipçisinin fotoğrafın hemen altına “Aşkım kendini kovboy zannediyorsun. Allah’ın izniyle ben tek ayak üstünde at dört nal ile giderim” notuyla mesaj yazdı. Okuduğu yoruma çok öfkelenen Yasemin Kay Allen, “Ne diyorsun A..” yanıtıyla cevap verdi.

İşte Yasemin Kay Allen’in Küfr Ettiği Yorumu;

 

Instagram’daki Hayranları İkiye Bölündü!

Yasemin Kay Allen’in bu takipçisine küfür ederek cevap vermesi kendi hayranlarını resmen ikiye böldüğü gözlemlendi. Bazı Instagram kullanıcıları “Hanım hanımcık kadını delirttiniz” notuyla yorum yaparken “Rezillik bir kadının ağzı nasıl bu kadar bozuk olur” gibi yorumlarda geldi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler