Ana SayfaDedikoduMelis İşiten İsyan Etti!

İlgili Postlar

Melis İşiten İsyan Etti!

Geçtiğimiz aylarda Uraz Kaygırlaroğlu ile beş senelik evliliğini bitiren Melis İşiten sosyal medyayı sık kullanan isimler arasında yer alıyor. Geçtiğimiz ay bir takipçisiyle tartışmasıyla gündeme gelen ünlü oyuncu kendisine gelen mesajlar karşısında sinirlerine hakim olamadı. Çizgiyi aşan mesajlara Melis İşiten isyan etti!

5 Senelik Evlilik Tek Celsede Bitti

Aşklarıyla herkesi kendine hayran bırakan Uraz Kaygırlaroğlu ve Melis İşiten Temmuz ayında sevenlerini üzen bir haberle gündeme gelmişti. Evliliklerinin artık yürümediklerini ve yollarını ayırma kararı aldıklarını sosyal medyadan duyuran çiftin birbirine duygusal vedası da gözlerden kaçmamıştı. Evliliğin sonlanmasının nedenin Kaygırlaroğlu’nun Melis Tütüncüler’le yasak aşk yaşaması olduğu iddia edilse de çiftten bu konu hakkında herhangi bir açıklama gelmemişti.

Uraz Kaygılaroğlu ve Melis İşiten’den Sarsan Açıklama!

“Siz Çok Ahlaksızsınız!”

Sempatik tavırlarıyla gönüllerde taht kuran başarılı oyuncu geçtiğimiz ay takipçisiyle yaşadığı bir tartışmayla gündeme gelmişti. Sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğrafın altına ” “Kadın kocayı bırakınca evlattan da vazgeçti, şöhret peşinde koşuyor” yorumunda bulunulması karşısında sinirlerine hakim olamayan İşiten “Siz çok ahlaksızsınız ama tabii ki görülün istediğim için silmeyeceğim yorumunuzu. Evladımı sırf sizin gibiler yüzünden sakınıyorum artık. Size hayatta bol şans diliyorum.” yanıtını vermişti. Bu tatsız olay karşısında İşiten’e sosyal medyadan birçok takipçisi destek olmuştu.

Melis İşiten İsyan Etti!

Sosyal medyada günümüzde kullanım amacından saptırılmış durumda. İnsanlar birbirlerini sözlü olarak taciz edebilmeyi görünmez kimliklere sığınarak hak sanıyorlar. Tam da böyle bir olayla karşılaşan Melis İşiten kendisine gönderilen çıplak fotoğraflara karşılık sosyal medya hesabından isyan ederek “Haberiniz olsun diye söylüyorum. Cinsel olarak taciz edildiğim her mesajın sahibi savcılığa gidiyor. Haberiniz olsun yani. Eleştiri, linç, hakaret falan bunların hepsi canım, ciğerim ama ben sizin cinsel organınızı görmek zorunda değilim.” açıklamasını yaptı.

Melis İşiten Kimdir?

Melis İşiten İsyan Etti!
Melis İşiten İsyan Etti!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler