Ana SayfaÜnlülerMasterChef Türkiye'ye Veda Eden İsim Kim Oldu!

İlgili Postlar

MasterChef Türkiye’ye Veda Eden İsim Kim Oldu!

MasterChef Türkiye 44. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Bu hafta Takımlar dokunulmazlık oyununu kazanabilmek için tüm hünerlerini gösterdiler. Değerlendirmek sonucunda dokunulmazlık oyununu kazanan takım belli oldu. Bireysel dokunulmazlık oyununun ardından MasterChef dün akşam ilk eleme adayları belli oldu! Kimler eleme potasına düştü. MasterChef Türkiye’de Veda eden İsim Kim Oldu!.

MasterChef Dokunulmazlık Oyunu!

42. bölümüyle bu hafta ekip Edirne Rüstem paşa Kervansaray’ın da Baş Pehlivanları konuk etti. Takımlar dokunulmazlık oyununu kazanabilmek için tüm hünerlerini gösterdiler. Tarihi ortamda yemekleri yapan takımlar yemekleri Pehlivanların beğenisine sundular. Şefler takımlardan Perhivanlar için yöreye ait, Çene Çarpan çorbası, Pırasa böreği, Ciğer sarma, Kuzu kol kapama, Triliçe yemeklerini yapmalarını istediler. Verilen süre içinde her iki takımda yemeklerini tamamladılar ve pehlivanların beğenisine sundular. Kırmızı takımın yemeklerinden Kuzu kol kapama yemeğini pehlivanlar çok beğendi ve ikinci tabaklarını istediler. Oylamanın sonucunda Kırmızı takım en çok oyu alarak dokunulmazlığında sahibi oldu. Mavi takım bireysel dokunulmazlık oyunu için yerlerini aldılar.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Bireysel dokunulmazlık oyununda Danilo şefin belirlediği balık yemeğini yarışmacılar tek tek tattı ve aynısını yapmak üzere yerlerini aldılar. Yemekler verilen süre içerisinde tamamlandı ve Danilo şefin yaptığı yemeğe en yakın yemeği Kıvanç yaparak dokunulmazlığın sahibi oldu. Böylelikle Kıvanç ilk eleme adayını belirleme hakkının da sahibi oldu. Kıvanç’ın seçime Mustafa’dan yana oldu.

 

43. bölümüyle bu hafta ekip kendi sahasında oynadılar şeflerin seçtikleri yemekler ile yarışmanın başlamasıyla heyecan başladı. Takımlar dokunulmazlık oyununu kazanabilmek için tüm hünerlerini gösterdiler. Oylamanın sonucunda mavi takım en çok oyu alarak dokunulmazlığında sahibi oldu. Kırmızı takım bireysel dokunulmazlık oyunu için yerlerini aldılar.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Bireysel dokunulmazlık oyununda şeflerin belirlediği balık yemeğini yarışmacılar tek tek tattı ve aynısını yapmak üzere yerlerini aldılar. Yemekler verilen süre içerisinde tamamlandı. En iyi balığı yapan Batuhan oldu, Batuhan eleme potasına edayı soktu. Oylama sonucu da Güzide çıktı.

MasterChef Eleme Potası

MasterChef Türkiye’ye Veda Eden İsim Kim Oldu!

MasterChef Türkiye 44. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Bu hafta Takımlar dokunulmazlık oyununu kazanabilmek için tüm hünerlerini gösterdiler. Değerlendirmek sonucunda dokunulmazlık oyununu kazanan takım belli oldu. Bireysel dokunulmazlık oyununun ardından MasterChef dün akşam ilk eleme adayları belli oldu!. Eleme potasına düşen her iki takımdan çıkan eleme adayları Eda, Güzide, Mustafa, Suna oldu. Çıkan Adaylar şeflerin Afrika Asıllı ördek yemeğini gösterdiler ilk defa Afrika asıllı yemek yapan yarışmacılar zorlandılar. Zorlu etap da Herkesin tabağını götürmesiyle şefler yemeği değerlendirip ik kurtulan yarışmacıyı açıkladı. En iyi yapan kişi suna oldu ve onun ardından güzide kurtuldu. Geriye Mustafa ve Eda kalan bu eleme potasında şeflerin heyecanı ile hüzünlenerek elenen yarışmacıyı açıkladı MasterChefin 44. Bölümüyle elenen yarışmacı EDA oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler