Ana SayfaÜnlülerGizem Saatçi İstanbul'dan Kaçtı Mı?

İlgili Postlar

Gizem Saatçi İstanbul’dan Kaçtı Mı?

Pop- rock/blues müziğinin Türkiye’deki temsilcilerinden olan Gizem saatçi Uzun yıllar boyu Amerika ve Kanada’da müzik yaşantısını sürdürmüştü. Ülkesine döndükten sonra şarkılara kattığı yorum ile kısa sürede adını duyurdu. Yaptığı şarkılarla kendisine has kitle oluşturan Gizem saatçi “İstanbul sıkıntı” diyerek. İstanbul dan Kaçtığı iddia edildi. Gizem Saatçi İstanbul’dan Kaçtı Mı? herkesin akıl da kalan sorusu bu oldu.

Gizem Saatçi Kimdir?

Gizem Saatçi; “İstanbul beni köreltmeden terk ettim”

Uzun yıllar boyu Amerika ve Kanada’da müzik yaşantısını sürdüren Gizem Saatçi, ülkesine döndükten sonra şarkılara kattığı yorum ile kısa sürede adını duyurdu. Sevenleri tarafından anılan Gizem Saatçi, “Farkındayım” adlı eseriyle de farkını ortaya koydu binlerce kişi tarafından dinlenen şarkı herkesin beğenisini aldı. Sokak hayvanları için verdiği konserler yanında kadına şiddeti konu alan şarkısıyla da gündem olan Pop-Rock sanatçısı Gizem Saatçi, İstanbul’u terk etti. Ünlü Sanatçı Gizem Saatçi “İstanbul beni köreltmeden terk ettim, müzik huzur ve anlatım dilidir, İstanbul’da müzik dünyası beni huzursuz etti ve anlatamadım. Huzuru bulmak için kaçtım ve Fethiye’ye yerleştim. Konserim olduğunda ya da medya için röportajlarım olduğunda üşenmeden gidip, geliyorum, hem akıl sağlığıma hem de bedensel sağlığıma kavuştum. Kanser olmak istemiyorsanız İstanbul’dan kaçın, müziğin kendisi değil ama İstanbul’daki müzik dünyası bana kaçmayı ve işimi huzurla yapmayı anlattı” ifadesini kullandı.

Gizem Saatçi İstanbul’dan Kaçtı Mı?

Pop- rock/blues müziğinin Türkiye’deki temsilcilerinden olan Gizem saatçi Uzun yıllar boyu Amerika ve Kanada’da müzik yaşantısını sürdürmüştü. Ülkesine döndükten sonra şarkılara kattığı yorum ile kısa sürede adını duyurdu. Yaptığı şarkılarla kendisine has kitle oluşturan Gizem saatçi “İstanbul sıkıntı” diyerek terk etti fakat sokak hayvanları için konser veren sanatçı başarılı bir şekilde geri döndü. Fethiye’de yaşamını sürdüren Gizem Saatçi, konser çalışmalarına hızla devam ederken, yeni şarkılarının da yolda olduğu ve çok ses getireceği vurgusunu da yaptı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler