Ana SayfaDedikoduŞeyma Subaşı'nın Çağla Ayça Altunkaya Hakkında Küçük Yorumu!

İlgili Postlar

Şeyma Subaşı’nın Çağla Ayça Altunkaya Hakkında Küçük Yorumu!

Son dönemlerde açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı’nın yeni sevgilisi hakkında ilk kez konuştu. İlişki hakkında detaya girmeden yorum yapan Şeyma Subaşı’nın Çağla Ayça Altunkaya hakkında küçük yorumu çok konuşulacak gibi duruyor. İşte Şeyma Subaşı’nın o açıklamaları;

Tabi Ki De Acun Ödüyor!

Bebek’teki kafesini özgür ruhu nedeniyle kapatma kararı alan Şeyma Subaşı yaptığı açıklamalar çok konuşuluyor. Geçtiğimiz sene canlı yayında Acun Ilıcalı’ya attığı mesajı ifşa olan Subaşı kızı Melisa yanında kaldığında masrafların Acun Ilıcalı tarafından ödendiğini itiraf etmişti. Geçtiğimiz dönemlerde de tatil masrafları hakkında YouTube kanalından açıklama yapan Subaşı “Acun Melisa’yla olan 3 tatilimi karşılıyor anlaşmamız var. Guido tüm tatil masraflarını ödüyor kuruş ödetmiyor. Guido ile olan tatilim ayrı bir şey; bir kuruş ödemişliğim yok zaten… ” açıklamasını yapmıştı.

Şeyma Subaşı YouTube’u Araç Olarak Kullanıyor

Instagram’da milyonlarca takipçisi olan ünlü sosyal medya fenomeni kısa bir süre önce YouTube’da katıldı. Ancak Subaşı’nın kanalının konsepti henüz belli değil gibi. Arada tatil, arada makyaj videoları paylaşan Şeyma Subaşı çoğunlukla gündeme geldiği açıklamaları YouTube kanalı aracılığıyla yapıyor.

Şeyma Subaşı Kimdir?

Şeyma Subaşı’nın Çağla Ayça Altunkaya Hakkında Küçük Yorumu!

Dünyaca ünlü bir markayla anlaşma yapan Şeyma Subaşı geçtiğimiz gün tanıtım gecesine katıldı. Acun Ilıcalı‘nın yeni ilişkisi hakkında ne düşünüldüğü sorulunca “O konu hakkında yorum yapmayayım. Çok küçük ama galiba” yanıtı veren Subaşı, Altunkaya’nın kendisine benzetilmesi hakkında da “Bilmiyorum, görmedim benziyor mu?” yorumunu yaptı.

Acun Ilıcalı Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler