Ana SayfaDedikoduAlperen Duymaz Sessiz Sedasız Evlendi! Eşi Mütevazı Bir Hayat İstiyor!

İlgili Postlar

Alperen Duymaz Sessiz Sedasız Evlendi! Eşi Mütevazı Bir Hayat İstiyor!

Alperen Duymaz sessiz sedasız evlendi! Eşi mütevazı bir hayat istiyor!”Çarpışma” dizisinin sevilen oyuncusu geçtiğimiz hafta sessiz sedasız dünya evine girdi. İlişkisi olduğunu geçtiğimiz ay sosyal medyadan yaptığı bir paylaşımla duyuran Duymaz’ın ani evliliği herkesi şaşırttı. Yeni ev arayışına giren çiftin villadan vazgeçtiği öğrenildi.

İlanı Aşk Etti

Son dönemlerin en popüler oyuncuları arasında yer alan Alperen Duymaz yeteneğiyle ön plana çıkan isimlerden. Yakışıklılığıyla genç kızlarında gönlünü kazanan ünlü oyuncu özel hayatını gözlerden uzak tutuyordu. Hayatında biri olup olmadığı bir gizem konusu olan Apleren Duymaz, geçtiğimiz ay sosyal medya hesabından kız arkadaşıyla yaptığı paylaşımla aşkını ilan etti.

Alperen Duymaz ve Burcu Özberk’in Mutlulukları Uzun Sürmedi!

Sessiz Sedasız Evlendiler

Bir süredir Ankara’da öğretmenlik yapan Kübra Kelkit ile bir birliktelik yaşadığı bilinen Alperen Duymaz’ın ilişkisinin çok daha eskiye dayandığı iddia edilse de, ilişkisini gözlerden uzak tutan çiftin tam olarak ne zaman tanıştıkları bilinmiyor. Aşklarını henüz geçtiğimiz ay duyurmuş olan çift geçtiğimiz hafta sürpriz bir kararla nikah masasına oturdu.

Alperen Duymaz Sessiz Sedasız Evlendi! Eşi Mütevazı Bir Hayat İstiyor!

Geçtiğimiz hafta kimseye haber veremeden nikah masasına oturan çiftin nikahını bir tek yakın arkadaş çevresi ve ailesi biliyormuş. İlerleyen günlerde dostlarının katılacağı bir düğün için hazırlıklara başladığı söylenen çift yeni ev arayışına girmiş. Ve iddialara göre Kübra Kelkit villada oturmak yerine daha mütevazı bir hayat isteyince Alperen Duymaz yaşadığı villayı boşaltarak eşinin isteğine uygun bir ev aramaya başlamış.

Alperen Duymaz Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler