Ana SayfaDedikoduAlperen Duymaz ve Burcu Özberk'in Mutlulukları Uzun Sürmedi!

İlgili Postlar

Alperen Duymaz ve Burcu Özberk’in Mutlulukları Uzun Sürmedi!

Ünlü oyuncular Alperen Duymaz ve Burcu Özberk bir süredir aşk yaşıyordu. TRT 1 ekranlarında yayımlanan ‘Aslan Ailem’ dizisinin başrolünde yer alan güzel oyuncu Burcu Özberk ile ‘Çukur’ dizisine “Emrah” karakteriyle bu hafta katılan Alperen Duymaz, aşklarıyla bir süredir gündemdeydi. Ne yazık ki ünlü ikilinin; geçtiğimiz gün, ilişkileriyle ilgili kötü haberini, güzel oyuncu Özberk verdi.

Alperen Duymaz ve Burcu Özberk'in Mutlulukları Uzun Sürmedi!

Posta’dan aldığımız habere göre Burcu Özberk, geçtiğimiz gün Bebek’te görüntülendi. Basın mensupları tarafından, güzel oyuncuya sevgilisi Alperen Duymaz ile ilişkilerinin nasıl gittiği sorulduğunda, ne yazık ki kötü haberi verdi. Güzel oyuncu Özberk’in muhabirlere; “Siz henüz duymadınız mı? Biz ayrıldık” dediği ve aracına binerek ortamdan uzaklaştığı öğrenildi.

Bu hafta Çukur dizisine “Komiser Emrah” namı diğer Emrah Amir rolüyle katılan Alperen Duymaz, canlandırdığı rolüyle ilk haftada, sosyal medyada büyük tepki topladı. Dizide; kullandığı araçla makas atarak tehlikeli hareketler sergileyen ve kendisini durduran trafik polisine sinirlenerek; polis memurunu, Kars Digor’a sürdürmekle tehdit etmesi ve azarlamasıyla gündeme geldi.

Burcu Özberk ise bu sezon “Aslan Ailem” dizisindeki başrol arkadaşı Akın Akınözü ile dizide güzel bir uyum yakalamış görünüyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler