Ana SayfaÜnlülerTeoman, Albüm Açıklamasıyla Şoke Etti..Hayranları Üzülecek..

İlgili Postlar

Teoman, Albüm Açıklamasıyla Şoke Etti..Hayranları Üzülecek..

Ünlü şarkıcı Teoman bugün hayranlarını şoke edecek bir açıklamaya imza attı!..Cihazngir’de Magazin Habercilerinin sorularını kırmayarak cevaplamaya çalışan romantik prens Teoman tükenmişlik sendromuna yakalandığını söyledi. Detaylar Haberimizde..

Teoman’ın Yeni Sevgilisi!

Teoman’dan Üzücü Albüm Açıklaması Geldi!.. 

Cihaangir’de rasladığı Magazin mensublarıyla kısa bir sohbet gerçekleştiren ünlü rock sanatçısı Teoman, yaptığı açıklamalarla hayranlarını bayağı bir üzeceğe benziyor. Kendisi hakkında samimi açıklamalar yapan ünlü şarkıcı Teoman, tükenmişlik sendromuna yakalandığını ve budan sonra artık albüm yapmayacağını açıkladı.

Teoman Kimdir?

Daha Öncede Albüm Yapmayacağını Açıklamıştı!..

52 yaşındaki Türkiye’nin en ünlü rock solistlerinden biri olan Teoman, 1986 yılında ilk müzik grubunu kurduğundan beri, bir fiil 34 yıldır sahnelerde hayranları için söylüyordu.

Daha öncesinde 2011 yılında da yine müziği bıraktığını açıklayarak sevenlerini yasa boğan ünlü şarkıcı Teoman, çok dayanamamış ve 2012’de müzik piyasasına geri dönmüştü Sonrasında da  2017 senesinde oyunculuğa son vermişti.

teoman ile ilgili görsel sonucu

Teoman: “Artık Dinleneceğim!”

Önceki akşam Magazin basını muhabirlerinin sorularını cevaplayan ünlü sanatçı; “Bundan böyle 2 ay konser verip yılın gerisini dinlenerek geçireceğim. Artık yoğun çalışmak istemiyorum. Çünkü çok yoruldum. Tükenmişlik yaşıyorum. Yarı emekliyim. Albüm yapmayacağım. Düet de istemiyorum” sözleriyle açıklamasını tamamladı.

Bu açıklama sonrasında hayranlarının tepkisi merak ediliyor.

Teoman, tükenmişlik sendromuna yakalandı: Artık albüm yapmayacağım, System.String[]

2012’DE SEKTÖRE GERİ DÖNMÜŞTÜ

2011 yılında müziği bıraktığını açıklayan Teoman, 2012’de sektöre geri dönmüştü. Teoman, 2017 yılında da oyunculuğu bırakmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler