Ana SayfaDedikoduBerrak Tüzünataç'ın Evlilik Yanıtı!

İlgili Postlar

Berrak Tüzünataç’ın Evlilik Yanıtı!

Burcu Esmersoy’dan ayrılan Berk Suyabatmaz’ın geçtiğimiz haftalarda Berrak Tüzünataç’la yeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıkmıştı. Tatil dönüşü havaalanında yakalanan çift geçtiğimiz gün Bebek’te bir mekana gitti. Mekan çıkışı objektiflere yakalanan çift soru yağmuruna tutuldu. Berrak Tüzünataç’ın evlilik yanıtı ise kafaları karıştırdı.

Berk Suyabatmaz ve Berrak Tüzünataç Yakalandı

Bir süredir birlikte olduğu iddia edilen Berrak Tüzünataç ve Berk Suyabatmaz iddialar hakkında sessiz kalmayı tercih ediyorlardı ki yılbaşı tatilleri çifti ele verdi. Yeni yıla gözlerden uzak bir şekilde baş başa girmeyi isteyen çift çözümü yurtdışına çıkmakta buldu. Tatil sonrası yeni havalimanına iniş yapan çiftin havalimanından el ele çıkması büyük aşkın kanıtı oldu.

Berrak Tüzünataç Burcu Esmersoy’un Eski Eşi Berk Suyabatmaz’la Görüntülendi!

Burcu Esmersoy’dan Berrak Tüzünataç Açıklaması

Berrak Tüzünataç ve Berk Suyabatmaz ilişkisinde merak edilen asıl sorulardan biri de Burcu Esmersoy’un bu ilişkiye nasıl bir tepki verdiğiydi. Tüzünataç’la eski dost olan Burcu Esmersoy ikilinin ilişkisi hakkında “Berrak arkadaşım ama ilişkileri varsa kimseyi ilgilendirmez.” yanıtını verse de ikilinin şuanda küs olup olmadıkları bilinmiyor.

Berrak Tüzünataç Kimdir?

Burcu Esmersoy Kimdir?

Berrak Tüzünataç’ın Evlilik Yanıtı!

Berk Suyabatmaz ve Berrak Tüzünataç geçtiğimiz gün Bebek’te bir mekanda görüntülendi. Mekan çıkışı soru yağmuruna tutulan çift mini bir röportaj yaptı. Sevgilisinin oyunculuğunu beğendiğini söyleyen Suyabatmaz Tüzünataç’ın yeni filmiyle ilgili “Berrak’a 10 üzerinden 10 veriyorum, çok güzel oynamış.” yanıtı verirken evlilik sorusu sorulunca Tüzünataç rahatsız olarak sadece “Of.” yanıtını verdi ve röportajı sonlandırdı.

Berk Suyabatmaz Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler