Ana SayfaDünyaThe Irishman Dört Dalda Ödül Kazandı

İlgili Postlar

The Irishman Dört Dalda Ödül Kazandı

Son dönemlerin popüler dizi ve film platformu olan Netflix, platforma dahil ettiği yapımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Orijinal içerikleriyle günümüzde büyük başarı elde eden Netflix’in Oscar adaylığı tüm dünyayı şaşırttı. Netflix, 24 Oscar adaylığıyla Hollywood’u salladı! The Irishman dört dalda ödül kazandı.

Netflix’in Büyük Başarısı

Senelerdir dizi ve film platformu olarak hizmet veren Netflix son üç senedir büyük bir çıkış yakalamış bulunuyor. Kullanıcılara sunduğu orijinal içeriklerle büyük bir övgü toplayan platform birbirinden başarılı içeriklere ev sahipliği yapıyor. Senaryoda yaratıcılığın önemini bir kez daha gündeme getiren platformdaki diziler ise dünya çapında büyük bir beğeniyle izleniyor.

Atiye En Çok İzlenen Netflix Dizisi Oldu!

“Roma” 10 Dalda Aday Olmuştu

Geçtiğimiz sene de “Roma” yapımıyla büyük bir başarı elde eden Netflix’in bu içeriği 10 dalda Oscar adayı gösterilmişti. “En İyi Yönetmen” ödülüyle birlikte toplamda üç farklı Oscar Ödülü’nün sahibi olan film, “En İyi Film” ödülünü “Green Book”a kaptırsa da, senaryosu ve görselleriyle tüm dünyanın beğenisini kazanmıştı.

The Irishman Dört Dalda Ödül Kazandı

Netflix’in içerikleri  geçtiğimiz gün düzenlenen “Oscar Ödüller”inde 24 farklı dalda Oscar Adayı gösterildi. Netflix’in  2019 yılın en iddialı filmleri arasında şüphesiz “The Irishman” geliyor. Film bazı izleyiciler tarafından uzunluğu nedeniyle sıkıcı bulunsa da, senaryosundan oyuncu kadrosuna, çekim açısından görsellerine kadar büyük övgü görüyor. Toplamda 10 farklı Oscar Ödülü’ne aday olarak gösterilen film “En İyi Film”, “En İyi Yardımcı Rol”, “En İyi Uyarlama Senaryo” ve “En İyi Görsel Efektler” ödüllerini aldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler