Ana SayfaDedikoduSerenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz Akılları Karıştırmaya Devam Ediyor!

İlgili Postlar

Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz Akılları Karıştırmaya Devam Ediyor!

Son dönemlerde magazin dünyasının gözleri Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya’nın üzerinde. Geçtiğimiz sene aşk iddialarıyla gündeme gelen ikili aşk iddialarını yalanlasa da, zaman zaman birbirlerine yaptıkları göndermelerle Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz akılları karıştırmaya devam ediyor!

İlişkiyi Kıskançlık Bitirdi İddiaları Gizemini Koruyor

Cem Yılmaz ve Defne Samyeli aşkı geçtiğimiz sene Ağustos ayında ani bir şekilde son bulmuştu. Evlilik haberini beklerken  ayrılık haberini aldığımız çiftin ayrılığı hakkında ortaya pek çok iddia atılsa da bu iddialardan en büyüğü Samyeli’nin Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya’yı kıskandığı olmuştu. Bu konu hakkında Defne Samyeli’den herhangi bir açıklama gelmezken Cem Yılmaz, Sarıkaya’yla arasında hiçbir şey olmadığını dile getirmişti.

Serenay Sarıkaya, Cem Yılmaz’ı Kulisten İzledi!

Cem Yılmaz Serenay’a Gönderme Mi Yaptı?

Geçtiğimiz haftalarda İbrahim Selim’in sunduğu “Bu Gece” programına konuk olan Cem Yılmaz‘ın açıklamaları çok konuşulmuştu. Sosyal medyada hiç kimseyi stalklamadığını dile getiren ünlü komedyen’in ” Instagram’da Serenay Sarıkaya’ya ne yapmış diye bakıyorum ve dalıp gidiyorum, o stalk mu oluyor?” sorusu Cem Yılmaz’dan bir gönderme olarak düşünülmüştü.

Cem Yılmaz Kimdir?

Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz Akılları Karıştırmaya Devam Ediyor!

Magazin dünyasında uzun zamandır Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya arasında bir ilişki olup olmadığı konuşuluyor. Bazı magazinciler ikili arasında bir şey olmayacağını savunsa da bir kısmımızın aklında hala sorular var. Geçtiğimiz gün objektiflere yakalanan Sarıkaya’nın Cem Yılmaz’ın açıklamasına “Ne güzel bir açıklama yaptı. Ne diyeyim ben şimdi buna?” yorumunu yapması da hayli kafa karıştırdı. Hatırlarsanız Cem Yılmaz ve Defne Samyeli’de uzun bir süre birbirlerine espri yollu göndermeler yapmışlar ve ardından birlikte yakalanmışlardı. Durum bu olunca ilerleyen günlerde Cem Yılmaz’la Serenay Sarıkaya’dan da bir aşk haberi alacak mıyız merak ediliyor…

Serenay Sarıkaya Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler