Ana SayfaDedikoduDefne Samyeli ve Mustafa Sandal Arasında Neler Oluyor?

İlgili Postlar

Defne Samyeli ve Mustafa Sandal Arasında Neler Oluyor?

Geçtiğimiz senelerde şiddetli bir şekilde başlayan ünlü isimlerin kitap yazma akımı hız kesmeden devam ederken bu akıma sen son katılan isim bildiğiniz üzere Mustafa Sandal oldu. Tabi ünlü isimlerin edebi yönlerini keşfetmesi ve hayatlarını kaleme almalarının magazinsel değeri olduğu da su götürmez bir gerçek. Yazdığı “Beni Ağlatma” kitabında aşk hayatı hakkında bilinmeyenleri anlatan Sandal hatırlarsanız Defne Samyeli ile yaşadığı gizli aşka da değinmiş hatta bu konuyu bir söyleşisinde de geçirmişti. Ve Defne Samyeli’den sert bir cevap almıştı. Peki Defne Samyeli ve Mustafa Sandal arasında neler oluyor?

“Bekar Adamım Aynada Kendimi Mi İzleyeceğim?”

14 sene evli kaldıktan sonra 2018 senesinde eşi Emina Jahovic’le yollarını ayırma kararı alan Mustafa Sandal boşanmanın ardından çapkın kimliğine geri dönmüştü. Hem İstanbul gecelerinde, hem de yurt dışı tatillerinde adı sürekli çapkınlıkla anılan ünlü şarkıcı bu konuda kendisine sorulan sorulara “”Ben bekar adamım. Evde mi oturacağım? Tabii ki gezeceğim. Ben farklı şeylere odaklanmam. 14 sene evli kaldım. Ona odaklanmıştım.” yanıtı vermişti.

Defne Samyeli, Mustafa Sandal’ın “Gizli Aşk” İddiasına Ne Dedi…

Defne Samyeli ve Mustafa Sandal Aşkı Olay Oldu

Geçtiğimiz günlerde kitabıyla ilgili Hakan Gencer’e konuşmuştu. Kitabında hayatı hakkındaki tüm gerçekleri en ince detaylarına kadar anlattığını açıklayan Mustafa Sandal‘ın Defne Samyeli hakkındaki iddiaları herkesi çok şaşırttı. Bir dönem Defne Samyeli ile bir ilişki yaşadığını açıklayan Sandal, kendisi ilişkiyi saklamak istemeyince Samyeli’nin ilişkiyi bitirmek istediğini dile getirerek “Defne ne istediğini bilen net bir kadın.” yorumunu yapmıştı.

Mustafa Sandal Kimdir?

Defne Samyeli ve Mustafa Sandal Arasında Neler Oluyor?

Özel hayatı hakkında genelde sessiz kalmayı tercih eden Samyeli’nin tepkisi bu kez sert oldu. Mustafa Sandal’ın ilişki iddialarına “Dilerim Mustafa Sandal bu duruma bir netlik kazandırır da 25 senede topu topu 4 kez gördüğüm bir sanatçı arkadaşıma dava açmak durumunda kalmam.” yanıtını veren Samyeli ilişki iddialarını net bir şekilde yalanlarken Sandal’dan bir açıklama gelmedi. Sosyal medyada kayak tatili ve kitabının çıktığıyla ilgili paylaşımlar yaparak bu konuda sessiz kalan Sandal’ın kafaları karıştırdığını söylemek yalan olmaz. Peki ikili arasında ne oluyor? Geçmişte böyle bir aşk gerçekten yaşandı mı? Yoksa bu bir pazarlama stratejisi mi? Bu sorunun yanıtını vermek çok zor. Bir yanda yaşadığı ilişkiler hakkında genelde dürüst olan Mustafa Sandal, diğer yanda özel hayatı hakkında nadir açıklama yapan Defne Samyeli… İkili arasında gerçekten bir aşk yaşandı mı bilmiyoruz ama görünüşe göre ortalık daha çok karışacak…

Defne Samyeli Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler