Ana SayfaÜnlülerSerenay Sarıkaya, Cem Yılmaz'ı Kulisten İzledi!

İlgili Postlar

Serenay Sarıkaya, Cem Yılmaz’ı Kulisten İzledi!

Uzun zamandır ekranlara giremeyen ünlü komedyen Cem yılmaz, geçtiğimiz haftalarda 1 ay önce ayrılık kararı alan çift’in barıştığı iddia edildi. Son zamanlarda en çok konuşulan beraberliklerinden olan Cem Yılmaz-Defne Samyeli aşkı uzun süre magazin gündemini meşgul etmiş, ancak ikili geçtiğimiz aylarda ayrılık kararı almıştı. Çift hakkında sürpriz bir iddia ortaya atılmıştı ve Cem yılmaz bu olaylardan sonra hiç açıklama yapmamıştı. Magazin Dünyasının gündemine oturan Cem Yılmaz,  şimdilerde ise Serenay Sarıkaya ile ilgili açıklama yapmıştı. Üst üste olaylar il gelen Cem Yılmaz başka konu ile ilgili açıklama yapmıştı. Cem Yılmaz, bu sefer ise ‘İbrahim Selim ile Bu Gece’nin  konuğu oldu. Cem Yılmaz programda sahte hesap ile ilgili bilgi verdi. Bilgi verirken Serenay Sarıkaya’yı örnek olarak gösterdi. Serenay SarıKaya’yı örnek olarak gösteren Cem Yılmaz Konuştu Serenay Sarıkaya İzledi.

Cem Yılmaz ve Defne Samyeli'den Radikal Kararlar!

Takip İtirafı

Cem Yılmaz Sahte Hesap Mı Kullanıyor?

Cem Yılmaz ile 1,5 yıllık aşkı Defne Samyeli, geçtiğimiz aylarda ilişkilerini noktaladı. Aşkın bitme sebebi olarak Serenay Sarıkaya ile Cem Yılmaz’ın yakınlaşması, Defne Samyeli’nin de bu yakınlıktan rahatsız olması gösterildi. Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz haklarında ortaya atılan iddiaları kesin bir dille yalanladı. Ünlü komedyen dün İbrahim Selim ile Bu Gece programına konuk oldu. Yılmaz, “Hiç kimseyi stalk’luyor musun?” sorusuna çok konuşulacak bir yanıt verdi. “Diyelim ki ben ‘Serenay Sarıkaya ne yapmış?’ diye bakıyorum ve dalıp gidiyorum ona… O stalk mu oluyor?” Ünlü komedyen Cem Yılmaz,  ‘İbrahim Selim ile Bu Gece’nin  konuğu oldu. Cem Yılmaz programda sahte hesap ile ilgili bilgi verdi. Sosyal medyayla ilgili konuşan komedyen, “Sahte hesapla takip ettiğim kimse yok. Ancak haber yapılacağını bildiğim için takip etmek isteyip de edemediğim insanlar var” itirafında bulundu. Yılmaz, dört tane daha hikayesi olduğunu ve 2020’nin sonunda çekmeyi planladığını belirtti.

Cem Yılmaz Sahte Hesap Mı Kullanıyor?

Serenay Sarıkaya, Cem Yılmaz’ı Kulisten İzledi!

Magazin Dünyasının gündemine oturan Cem Yılmaz,  şimdilerde ise Serenay Sarıkaya ile ilgili açıklama yapmıştı. Üst üste olaylar il gelen Cem Yılmaz başka konu ile ilgili açıklama yapmıştı. Cem Yılmaz, bu sefer ise ‘İbrahim Selim ile Bu Gece’nin  konuğu oldu. Cem Yılmaz programda sahte hesap ile ilgili bilgi verdi. Bilgi verirken Serenay Sarıkaya’yı örnek olarak gösterdi. Serenay SarıKaya’yı örnek olarak gösteren Cem Yılmaz Konuştu Serenay Sarıkaya İzledi. Zorlu PSM’de çekilen programın YouTube’da yayınlanmasının ardından ilginç bir iddia daha ortaya atıldı. Çekimleri 27 Aralık’ta yapılan programı Serenay Sarıkaya’nın da stüdyoda izlediği, Cem Yılmaz’ın yayının ardından Zorlu PSM’den güzel oyuncuyla birlikte ayrıldığı öne sürüldü.

İbrahim Selim’in “Gözlerimin içine bak ve ne kadar çapkınsın söyle” sözlerine de Cem Yılmaz’ın yanıtı şöyle oldu: “Çapkınlık tatlı bir şey. Çapkın erkek, çapkın kadın tatlılığı vardır. Zampara değil ama. Zampara kaba bir söz. 10 üzerinden 1 olsun. Benim çapkınlığımdan ne olur? Ben utangaç bir insanımdır.” İfadesini kullandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler