Ana SayfaDizilerAtiye En Çok İzlenen Netflix Dizisi Oldu!

İlgili Postlar

Atiye En Çok İzlenen Netflix Dizisi Oldu!

Dünya’nın dizi ve sinema platformu olan Netflix’in ikinci yeni Türk dizisi Atiye’nin başrolünde önemli isimleri barındıran Atiye damgayı vurdu. Netflix’in ikinci yeni Türk dizisi Atiye sevişme sahnesiyle Magazin gündemine oturmuşken En Çok İzlenen Netflix Dizisi Oldu! Beren Saat’in dizideki sevişme sahnesiyle Magazin gündemine oturmuştu. Dizinin bu yönünden çok konuşulması herkesi bir hayli meraklandırdı.

Atiye Beklentileri Aştı!

Sevişme sahnesiyle gündem yaratan Beren Saat'e Kenan Doğulu'dan destek!

Başrollerinde Beren Saat, Mehmet Günsür, Metin Akdülger ve Melisa Şenolsun’un yer aldığı Netflix’in ikinci Türk dizisi ‘Atiye’ ilk sezonu yayınlanır yayınlanmaz gündeme gerek bazı sahneleri gerek senaryosuyla bomba gibi düştü. Ardından Netflix 2019’un en çok izlene yapımları arasında ‘Atiye’ dizisinin de olduğunu duyurdu. Netflix’in en çok izlenenler arasındaki sıralama: Netflix; ‘2019’da Türkiye’de En Çok İzlenen Diziler’i açıkladı. kamuoyuna duyurulan listenin 1 numarasında ‘Atiye’ var. İlk 10’daki diğer dizilerse şunlar: La Casa de Papel, The Witcher, Hakan: Muhafız, Stranger Things 3, Black Mirror, Sex Education, The Umbrella Academy, The I-Land ve You.

Atiye En Çok İzlenen Netflix Dizisi Oldu!

Dünya’nın dizi ve sinema platformu olan Netflix’in ikinci yeni Türk dizisi Atiye’nin başrolünde önemli isimleri barındıran Atiye damgayı vurdu. Netflix’in ikinci yeni Türk dizisi Atiye sevişme sahnesiyle Magazin gündemine oturmuşken En Çok İzlenen Netflix Dizisi Oldu! Beren Saat’in dizideki sevişme sahnesiyle Magazin gündemine oturmuştu. Dizinin bu yönünden çok konuşulması herkesi bir hayli meraklandırdı. ‘Atiye’ ilk sezonu yayınlanır yayınlanmaz gündeme gerek bazı sahneleri gerek senaryosuyla bomba gibi düştü. Atiye ilk 10 sırasında yer alması dizi izleyenlerin sevgisini aldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler