Ana SayfaDizilerMucize Doktor Dizisinin Yeni Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

İlgili Postlar

Mucize Doktor Dizisinin Yeni Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

Fox Tv ekranlarının Perşembe günlerinin vazgeçilmez dizisi haline gelen Mucize Doktor 16. son bölümüyle geçen hafta ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Hastanenin yemeğinde Ali’ye dokunmadan dans eden Nazlı, o geceden sonra kendisine itiraf edemediği gerçeği arkadaşları yüzüne vurmaya başlar. Ali hakkında konuşulunca yüzü kızaran Nazlı, duygularından emin olamaz. Ali, Nazlı’nın başka biriyle buluşacağını öğrenince kalbinde bir sızı hisseder. Nazlı Ali’ye aşkını itiraf edecek mi? Mucize Doktor dizisinin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Perşembe Dizileri 2019

Mucize Doktor Dizisinin Yeni Bölümü Ne Zaman ?

Mucize Doktor dizisinin 17. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yarı sezon arası veren dizinin merakla beklenen 17. yeni bölümü 9 Ocak Perşembe günü ekranlara gelecek.

MUCİZE DOKTUR 16. BÖLÜM ÖZETİ!

Hastanenin gecesinde Nazlı Ali’yle dans ettikten sonra ona aşık olmaya başlar. Ama hisleriyle yüzleşmek istemez. Yakın arkadaşı Gülçin’in karnında tümör çıkması onun kafasını dağıtır. Ferman hoca ise, ameliyat yaptığı hastanın ömrünü 1 aydan 6 ay kadar çıkarır. Nazlı’nın en yakın arkadaşı Gülçin, kötü bir hastalığın pençesine düşer.

Karnında tümör olan Gülçin, Nazlı’dan ölmeden önce kocasıyla bir yemeğe çıkmasını ister. İkili yemeğe çıkmaya hazırlanır. Bu sırada onların konuşmalarını duyan Ali, Adil hocaya gidip birini başka biriyle görünce hissettiği duyguları anlatır. Onları görünce kalbine bir sancı girdiğini anlatınca Adil hoca Ali’nin, Nazlı’ya aşık olduğunu ve onu kıskandığını anlar.

Nazlı ile Gülçin’in kocası randevulaşıp yemeğe çıkar. Bu arada Nazlı’ya beklenmedik başka bir talip çıkınca işler iyice karışır. Nazlı’nın iki kelimesinden biri Ali’dir ve bunu yakın arkadaşları fark eder. Beliz, Ferman’la arasını düzeltmek için elinden geleni yapar. Eve gittiğinde onun dolaplarını boş görünce hayal kırıklığına uğrar. Ama Ferman’ı orada görünce çok mutlu olur.

Ali, Nazlı’daki tavır değişimine bir anlam veremeyip bocalamaya başlar. Nazlı, kendisine bile itiraf edemediği şeyle yüzleşip bir karar verir. Onun karşısına çıkıp hissettiklerini anlatmak ister. İkili buluşur ve Nazlı Ali’ye artık bir şey itiraf etmek istediğini söyler.

Mucize Doktor 17. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Nazlı Ali’ye Aşkını İtiraf Edecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler