Ana SayfaDizilerMucize Doktor 17. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Nazlı Ali'ye Aşkını İtiraf Edecek...

İlgili Postlar

Mucize Doktor 17. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Nazlı Ali’ye Aşkını İtiraf Edecek Mi?

Fox Tv ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Mucize Doktor 16. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Hastanenin yemeğinde Ali’ye dokunmadan dans eden Nazlı, o geceden sonra kendisine itiraf edemediği gerçeği arkadaşları yüzüne vurmaya başlıyor. Ali hakkında konuşulunca yüzü kızaran Nazlı, duygularından emin olamıyor. Beliz ise, Ferman’dan af diliyor ve ikili tekrar bir araya geliyor. Ali, Nazlı’nın başka biriyle buluşacağını öğreniyor ve kalbinde bir sızı hissediyor. Nazlı Ali’ye aşkını itiraf edecek mi?

Perşembe Dizileri 2019

Nazlı Ali’ye Aşkını İtiraf Edecek Mi?

Mucize Doktor dizisinin 17. bölüm yeni fragmanı henüz yayınlanmadı. Hastanenin balo gecesinde Ali’ye dans ettikten sonra Nazlı, ona aşık olduğunu anlıyor. Ama hisleriyle yüzleşmek istemiyor. Yakın arkadaşı Gülçin’in karnında tümör çıkması onun kafasını dağıtıyor. Ferman hoca ise, ameliyat yaptığı hastanın ömrünü 1 aydan 6 ay kadar çıkarıyor.

MUCİZE DOKTUR 16. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Nazlı’nın en yakın arkadaşı Gülçin, kötü bir hastalığın pençesine düşüyor. Karnında tümör olan Gülçin, Nazlı’dan ölmeden önce kocasıyla bir yemeğe çıkmasını istiyor. İkili yemeğe çıkmaya hazırlanıyor. Bu sırada onların konuşmalarını duyan Ali, Adil hocaya gidip birini başka biriyle görünce hissettiği duyguları anlatıyor. Onları görünce kalbine bir sancı girdiğini anlatınca Adil hoca Ali’nin, Nazlı’ya aşık olduğunu ve onu kıskandığını anlıyor.

Nazlı ile Gülçin’in kocası randevulaşıp yemeğe çıkarlar. Bu arada Nazlı’ya beklenmedik başka bir talip çıkınca işler iyice karışıyor. Nazlı’nın iki kelimesinden biri Ali’dir ve bunu yakın arkadaşları fark ediyor. Beliz, Ferman’la arasını düzeltmek için elinden geleni yapıyor. Eve gittiğinde onun dolaplarını boş görünce hayal kırıklığına uğruyor. Ama Ferman’ı orada görünce çok mutlu oluyor.

Ali, Nazlı’daki tavır değişimine bir anlam veremiyor  ve bocalamaya başlıyor. Nazlı, kendisine bile itiraf edemediği şeyle yüzleşip bir karar veriyor. Onun karşısına çıkıp hissettiklerini anlatmak istiyor. İkili buluşuyor ve Nazlı Ali’ye artık bir şey itiraf etmek istediğini söylüyor. Nazlı, Ali’ye aşık olduğunu itiraf edebilecek mi? Ali, ona ne tepki verecek?

 Mucize Doktor 16. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ali Kıskançlık Duygusuyla Da Tanışıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler