Ana SayfaDizilerVuslat 34. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Feride Annesinin Katilini Bulabilecek Mi?

İlgili Postlar

Vuslat 34. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Feride Annesinin Katilini Bulabilecek Mi?

TRT 1 ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Vuslat 34. yeni bölümüyle 30 aralık pazartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Feride,şirketten istifa edip evde annesinden kalan kalıplardan esinlenip yeni tasarımlar yapmaya koyulur. Ancak annesinden kalan eşyaların arasında bulduğu gazete kupürüyle allak bullak olur. Babasına o kupürü gösterdiğinde kimseye bahsetmesini istememesinden, kendisinden saklanan yeni bir sır olduğunu anlar. Annesinin öldürüldüğünü anlayan Feride. onun katilini bulabilecek Mi?

Pazartesi Dizileri 2019

Feride Annesinin Katilini Bulabilecek Mi?

Vuslat 34. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Feride ile Aziz, gelecek hayalleri kurarken her seferinde karşılarına yeni bir gizem çıkıyor. Bu seferde Feride’nin annesinin öldürülmüş olması ve bunun ucunda da Tahsin’in olması işleri karıştırıyor. Tahsin, katili ortadan kaldırmak için elinden geleni yapıyor.

İşte Vuslat 34. bölüm 2. fragmanı….

VUSLAT 33. BÖLÜM ÖZETİ!

Aziz, gördüğü rüyadan etkilenip dedesinden kalan URFA-İ satranç oyununu alıp soluğu Salih babanın dükkanında alır. Ona oyunun üzerindeki aynanın ne anlama geldiğini sorar. O da onun kişinin nefsinin aynası olduğunu söyler. Kerem, Fırat’a bir daha karşısına çıkmamasını ister. Bülent Tahsin’le buluşuyor ve ona o minyatürü alacak tek kişinin Kerem olduğunu söyler.

Aziz ile Feride, minyatürü görüp onu almak ister ancak görevli açık artırmaya sunulacağını söyler. Aziz, minyatürün bir fotoğrafını çekip büyütür. Feride, Aziz’in ısrarına rağmen şirketten istifasını geri almaz. Kerem, sonunda bu gizemli yolculuktaki üstüne görevi yerine getirmeye karar verir ve önce Salih babanın dükkanına sonra kahveye gider. Minyatürü kendisinin alması gerektiğini öğrenir.

Kerem dedesiyle telefonda konuşur ve anneannesini ona geri vermesi için ondan minyatürü getirmesini ister. Minyatürü gidip yakından görür ve almak için görevliye değerinin iki katı para vermeye hazır olduğunu söyler ancak açık arttırma dışında satış yapılmayacağını söyler. Kerem’de Fırat’ı bulup ondan, o minyatürü çalmasını ister. Fırat, işin ucunda Anitta teyzesinin olduğunu duyunca para almadan bu işi kabul eder.

Fırat, minyatürü çalacağı sırada alarmlar çalar. Kerem, bu arada dedesinden anneannesinin hafızını kaybetmesine neden olan kişinin Fırat olduğunu öğrenir. Kerem, Fırat’ı yakalayıp önce minyatürü alıp almadığını sorar. Çalamadığını öğrenince de onu çok fena dövüp bir daha karşısına çıkmamasını söyler. Feride, annesinin kalıplarından evden yeni tasarımlar üretmeyi planlar. Annesinin eşyaları arasından bulduğu bir gazete kupürüyle allak bullak olur.

Vuslat 34. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Faik Feride’den Ne Saklıyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler