Ana SayfaDizilerAzize 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kartal İle Azize Aşklarına Karşı Koyabilecek...

İlgili Postlar

Azize 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kartal İle Azize Aşklarına Karşı Koyabilecek Mi?

Kanal D ekranlarının yeni dizilerinden Azize 6. yeni bölümüyle 28 aralık cumartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Artık iş çığırından çıkıyor. Azize Kartal’a aşık oluyor. Oda Azize’ye ama bir türlü bunu kendilerine itiraf edemiyorlar. Kartal, Azize’yi kurtarmak için canını ortaya koyuyor. Baykal’ın ise Azize’nin peşini bırakmaya niyeti yoktur. Azize ile Kartal aşklarına karşı koyabilecek mi?

Cumartesi Dizileri 2019

Kartal İle Azize Aşklarına Karşı Koyabilecek Mi?

Azize dizisi 6. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Azize ile Kartal, imkansız bir aşkın pençesine düşüyor. Buna karşı koymak için ellerinden geleni yapıyorlar. İki aşıkın intikamları aşklarının önüne geçecek mi? Azize, kardeşine kavuşacak mı?

İşte Azize 6. bölüm 2. fragmanı….

https://youtu.be/-b_f_2P75-E

AZİZE 5. BÖLÜM ÖZETİ!

Kartal, Azize’yi annesinin evine götürür ve ondan her şeyi anlatmasını ister. Önce Azize Kartal’a, güvenmez ama ondan, annesinin başına gelenleri duyduktan sonra ona inanır ve her şeyi anlatır. Boşlukları da Kartal doldurur. Ailesinin katili olduklarını öğrenen Kartal, Azize’nin kardeşinin Banbaros’un elinde olup onunla tehdit edildiğini öğrenir.

Kartal’ın ağlamalarına dayanamayan Azize ona sarılır. İskender, Asya’ya 5 tane ev adresi verip öldü sanılan karısının yaşadığını ve onu bulup iki kardeşin bir birine düşmesini engellemesini istier. İlk adreste Asya, Kartal ile Azize’yi sarılmış bir vaziyette görünce öfkeyle onların yerini Baykal’a söyler. Ama karşılığında Azize’yi öldürmesini ister.

Baykal, adrese gittiğinde annesinin kendisi hapisteyken yazdığı mektupları görür. Annesinin yaşadığını öğrenen Baykal deliye döner. Azize ile Kartal kaçarken Okan’a rastlar. Ama Kartal geri dönüp abisiyle konuşur. Baykal, neden annesinin yaşadığını söylemediklerini sorar. Kartal’da bunu annesinin istediğini söyler. Tuna, Adnan’a Kuzey’in onun oğlu olduğunu anlatır.

Korktuğu için sakladığını söylese de Adnan, onu dinlemez. Kartal, Yiğit’i Barbaros’un evinden çıkarmak için orada olan Kuzey’den yardım ister. Evde kimse yokken içeri girer. Azize, kardeşini yıllar sonra ilk kez kanlı canlı görür. Yiğit, Kartal’ı gördükten sonra onunla gitmek istemez. O sırada Barboros’un adamı gelip silahını Kartal’a doğrultur.

Azize 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Azize İkinci Kez Kartal’ın Hayatını Kurtarıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler