Ana SayfaDizilerAzize 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Azize İkinci Kez Kartal'ın Hayatını Kurtarıyor!

İlgili Postlar

Azize 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Azize İkinci Kez Kartal’ın Hayatını Kurtarıyor!

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Azize 6. yeni bölümüyle 28 aralık cumartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde; Kartal, abisini karşısına alıp Azize’yi köşkten götürmek ister. Ancak Azize kalmak istiyor. Baykal, kendisini yaralayanın Azize olduğunu hatırlıyor. Kartal, abisinin elinden Azize’yi kurtarıp annesinin evine götürüyor. Orada Azize, Kartal’a her şeyi anlatıyor. Azize’nin, kardeşi için tehditlerine katlanmak zorunda olduğunu öğrenen Kartal, ona yardım ediyor. Kartal ile Azize,Yiğit’i oradan çıkarmaya çalışırken Barbaros’un adamlarına yakalanıyor. Dizinini yeni bölüm fragmanında Azize, ikinci kez Kartal’ın hayatını kurtarıyor.

Cumartesi Dizileri 2019

Azize İkinci Kez Kartal’ın Hayatını Kurtarıyor!

Azize 6. bölüm 1. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Baykal, olanları bir masal gibi Kartal’a anlatır. Altın kalpli şövalyenin prensesi kötü adamlardan kurtardığını ve o prensesin hayatını kurtaran şövalyenin kollarına atıldığını anlatır.

İşte Azize 6. bölüm 1. fragmanı….

https://youtu.be/_PJYT7pAo8o?t=45

 

AZİZE 5. BÖLÜM ÖZETİ!

Kartal, Azize’yi annesinin evine götürüyor. Azize’ye her şeyi anlatmasını istier. Önce Azize ona güvenmez ama Kartal’ın annesinin başına gelenleri anlattıktan sonra ona inanmaz ve her şeyi anlatır. Boşlukları da Kartal doldurur. Ailesinin katili olduklarını öğrenen Kartal, Azize’nin kardeşinin Banbaros’un elinde olup onunla tehdit edildiğini öğrenir.

Kartal’ın ağlamalarına dayanamayan Azize ona sarılır. İskender, Asya’ya 5 tane ev adresi verip öldü sanılan karısının yaşadığını ve onu bulup iki kardeşin bir birine düşmesini engellemesini istier. İlk adreste Asya, Kartal ile Azize’yi sarılmış bir vaziyette görünce öfkeyle onların yerini Baykal’a söyler. Ama karşılığında Azize’yi öldürmesini ister.

Baykal, adrese gittiğinde annesinin kendisi hapisteyken yazdığı mektupları görür. Annesinin yaşadığını öğrenen Baykal deliye döner. Azize ile Kartal kaçarken Okan’a rastlar. Ama Kartal geri dönüp abisiyle konuşur. Baykal, neden annesinin yaşadığını söylemediklerini sorar. Kartal’da bunu annesinin istediğini söyler. Tuna, Adnan’a Kuzey’in onun oğlu olduğunu anlatır.

Korktuğu için sakladığını söylese de Adnan, onu dinlemez. Kartal, Yiğit’i Barbaros’un evinden çıkarmak için orada olan Kuzey’den yardım ister. Evde kimse yokken içeri girer. Azize, kardeşini yıllar sonra ilk kez kanlı canlı görür. Yiğit, Kartal’ı gördükten sonra onunla gitmek istemez. O sırada Barboros’un adamı gelip silahını Kartal’a doğrultur,

Azize 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Kartal İle Azize Barbaros’un Adamlarına Yakalanıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler