Ana SayfaDizilerÇocuk 16. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Efe Akça'ya İlk Kez Anne Diyor!

İlgili Postlar

Çocuk 16. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Efe Akça’ya İlk Kez Anne Diyor!

Kanal D ekranlarının yeni gözde dizilerinden Çocuk 15. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Hasan’ın evlenme teklifini kabul etmeyen Akça köşke yerleşiyor. Onun bu davranışlarına anlam veremeyen Hasan, baygın olduğu günü araştırmaya başlıyor ve onu hastaneye götüren Akça’nın yanında Ali Kemal’in de olduğu görüntüler eline geçiyor. Hasan, babasıyla ilgili önemli bir ip ucu buluyor. Asiye büyük bir karar vermek zorunda kalıyor. Efe ise Akça’ya ilk kez anne diyor ve onun evden gitmemesini istiyor.

Salı Dizileri 2019

Efe Akça’ya İlk Kez Anne Diyor!

Çocuk dizisinin 16. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Hasan, köşke gidip Akça’yı oradan götürmek istiyor. Tekerlekli sandalyeye mahkum olan Murat, başına gelen olayların sebebini Hasan gördüğü için ona silah çekiyor. Hasan, Akça’yı köşkten çıkarmayı başaramıyor. Akça, adeta köşkte hapis hayatı yaşıyor. Şule ise onun evde kalmasını istemiyor,

ÇOCUK 15. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Hasan, Akça’nın tehdit edildiğini düşünmeye başlıyor ve o baygın hastaneye yetiştirildiği günü araştırmaya başlıyor. O gün Akça’nın yanında Ali Kemal’in de olduğu görüntüleri ele geçiriyor. Bu arada Asiye, Hasan’ın evde kalmaya devam ediyor. Ali Kemal ile Murat, annesinin şirket hisselerini Hasan’a bırakması karşısında bir şey yapamıyor ancak annesine eğer onu şirkette söz sahibi ederse o şirketi yakacağını söylüyor.

Hasan, babasının bir çok yerde arsaları ve gayrimenkulleri olduğunu ama tüm malını mülkünü ölmeden hemen önce sattığını öğreniyor. Bunu annesine de söylüyor. Asiye, kocasının Ali’yi öldürmeden tüm malını ondan aldığını öğreniyor. Bunun sonucunda neyi var neyi yok Hasan’a veriyor. Şirkette de artık Hasan’ın söz sahibi olacağını Ali Kemal’e söylüyor.

Artık Asiye, Hasan’a babasıyla ilgili tüm gerçekleri anlatmaya karar veriyor. Akça, Ali Kemal’e artık köşkte kalmak istemediğini polise teslim olup cezası neyse çekeceğini söylüyor. O sırada konuşmaları duyan Efe, ‘Anne’ diye seslenerek Akça’nın gitmemesini kendisiyle orada kalmasını istediğini söylüyor. Şule ile Ali Kemal, Efe’nin Akça’ya anne demesi karşısında donup kalıyor. O sırada Asiye’nin kocası köşke geliyor. Ali Kemal annesini arayıp babasının geldiğini söylüyor.

Çocuk 15. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Asiye’nin Kocası Geri Dönüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler